BMW si Mercedes termina anul cu sufletul la gura. Anuntul facut cu putin timp in urma de Audi

BMW si Mercedes termina anul cu sufletul la gura. Anuntul facut cu putin timp in urma de Audi
  • Audi cauta tinere talente si producatori de film care sa isi imprumute viziunea pentru premiera mondiala a noului A6
  • Cea de-a cincea generatie a celebrului automobil german de clasa mare va fi lansata pe piata in cursul anului 2018
  • Viitorul concurent al noilor BMW Seria 5 si Mercedes E-Class va imprumuta mai multe elemente de la proaspat introdusul A7
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Audi au pus astazi capat tuturor speculatiilor si au anuntat data lansarii celei de-a cincea generatii a modelului A6.

Audi a publicat de curand un scurt material video prin care anunta cautarea unor tinere talente si producatori de film care sa isi imprumute viziunea pentru premiera mondiala a noului A6.

Totodata, producatorul german de automobile a confirmat zvonurile potrivit carora cea de-a cincea generatie a celebrului sau model de clasa mare va fi lansata pe piata in cursul anului 2018.

Detaliile oficiale cu privire la viitorul concurent al noilor BMW Seria 5 si Mercedes E-Class se opresc pentru moment aici, insa este de asteptat ca acesta sa imprumute mai multe elemente de la A7.

Cea de-a cincea generatie a modelului Audi A6 va avea astfel parte de un design mai agresiv ca oricand, cu o grila a radiatorului de dimensiuni generoase si blocuri optice angulare, printre altele.

La interior, noul automobil de clasa mare al producatorului german va oferi o configuratie cu doua display-uri tactile pentru actionarea si controlarea tuturor comenzilor - AC, navigatie etc.

In ceea ce priveste gama de motorizari, viitorul concurent al noilor BMW Seria 5 si Mercedes E-Class ar trebui sa fie disponibil la vanzare alaturi de numeroase unitati cu patru si sase cilindri.

Urmatoarea generatie a modelului Audi A6 va fi comercializata ulterior si in mai multe versiuni de inalta performanta, inclusiv un RS6 care ar putea primi doua variante diferite de putere.

Mai precis, daca va urma exemplul noului RS7, rivalul sportivelor BMW M5 si Mercedes E63 AMG va ajunge in showroom-uri alaturi de un V8 bi-turbo de patru litri si 650 sau 700 CP.

Pentru a dezvolta 700 CP, viitorul automobil de clasa mare si origine germana va apela si la ajutorul unui motor electric, astfel urmand a lua nastere primul RS6 cu propulsie hibrida din istorie.

Acum, daca vine vorba despre aspectul tehnologic, ultimele informatii neoficiale sugereaza ca cea de-a cincea generatie a modelului Audi A6 va oferi un sistem de rulare autonoma de nivel trei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2017