BMW X1 Powder Ride Edition - Special pentru iubitorii sporturilor de iarna!

BMW X1 Powder Ride Edition - Special pentru iubitorii sporturilor de iarna!
Dupa ce a debutat cu o serie de noutati importante in aceasta vara, BMW X1, unul dintre cele mai vandute SAV-uri din Europa, pregateste noi surprize clientilor sai. Editia speciala BMW X1 Powder Ride Edition, produsa intr-un numar exclusivist, limitat la doar 1000 de exemplare, va putea fi comandata doar in cursul acestei ierni.
Distribuie pe Facebook
Designul cu adevarat inconfundabil oferit de BMW X1 Powder Ride Edition se bazeaza pe nivelul de echipare xLine, pe care il imbogateste cu motivul grafic Powder Ride, ornamente cromate specifice si jantele de 18 inci. Portbagajul suplimentar, personalizat in ton cu editia limitata, adaposteste piesa de rezistenta a modelului, setul de schiuri produse special de catre K2, in editie limitata.
La interior, dotari speciale precum volanul sport multifunctional si tapiteria din piele vor face atmosfera mai primitoare, alaturi de ornamentele si iluminatul ambiental specifice. "BMW X1 este deja intre primele trei cele mai vandute modele ale noastre. In vara aceasta, modelul a primit un set extins de noi tehnologii care includ cutia automata cu 8 trepte sau modul ECO PRO ca parte a BMW EfficientDynamics.

BMW X1 Powder Ride Edition

BMW X1 Powder Ride Edition

Estetic, BMW X1 a venit cu conceptul de linii de design si cateva stilizari de exterior si interior. Spre finalul acestui an vom aduce in Romania o editie limitata, numita Powder Ride. Productia acestui model va fi limitata la 1000 de masini in intreaga lume. Am rezervat deja doua si pentru Romania. Una va putea fi vazuta la Poiana Brasov, incepand cu luna decembrie.

Modelele BMW X1 editie limitata Powder Ride vin cu avantaj client de 2850 EUR, au tractiune integrala xDrive si sunt foarte bine echipate." - Nina Bratfalean, marketing manager BMW Group Romania.

BMW X1 Powder Ride Edition

BMW X1 Powder Ride Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW X1 Powder Ride Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2012