Bugatti va dezvalui un concept in luna septembrie

Bugatti va dezvalui un concept in luna septembrie
Desi au aparut noi informatii despre planurile Bugatti, situatia de acum este parca mai neclara ca niciodata. Conform Dr. Franz-Josef Pfaegen, compania pe care o conduce va dezvalui luna viitoare un concept ce prefigureaza un viitor model. Insa nu este asa de simplu precum pare, acest concept urmand a fi una dintre cele trei propuneri pentru noul model.
Distribuie pe Facebook
Primul concept, cel mai probabil un model in patru usi, va fi prezentat potentialilor clienti, Bugatti urmand a decide daca va produce o astfel de masina sau nu, in functie de reactiile acestora. Mai mult de atat, Dr. Pfaegen a tinut mortis sa infirme si zvonurile conform carora sedanul Bugatti ar putea imparti platforma cu noul Mulsanne.

Despre celelalte concepte nu se stie mai nimic, unul dintre ele putand fi chiar Veyron 2.0, tinand cont de faptul ca noul Grand Sport Sang Bleu ar putea fi ultimul Veyron special. Totusi un lucru este cert: Orice viitor model Bugatti va "juca" in aceeasi liga ca si Veyron. Iar asta nu o spunem noi, ci insusi Dr. Pfaegen!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 August 2009