Ca sa mai indulceasca asteptarea, BMW publica un teaser cu noul M3. Sedanul va fi disponibil cu RWD si cutie manuala

Ca sa mai indulceasca asteptarea, BMW publica un teaser cu noul M3. Sedanul va fi disponibil cu RWD si cutie manuala
  • Lansare programata pentru luna septembrie
  • Acelasi motor ca si X3 M si X4 M
  • Versiune cu RWD si cutie manuala
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a publicat un teaser video cu noua generatie M3. Lansarea sedanului de performanta este programata pentru luna septembrie.

BMW este asteptat cu sufletul la gura de fani sa lanseze noua generatie a celui mai popular model din gama M. Este vorba despre M3, prezentarea oficiala a sedanului de performanta fiind programata pentru luna septembrie.

Pana atunci, inginerii continua munca de testarea si calibrare a sistemelor astfel incat noul M3 sa fie cel mai bun de pana acum. Cea mai noua sesiune de teste a avut loc pe legendarul Nurburgring Nordschleife iar bavarezii au publicat un clip video cu masina in actiune pentru a mai indulci asteptarea.

Potrivit lui Christian Flessa, seful sistemelor de dinamica condusului la BMW M, prototipurile au fost indelung testate pe 'Ring dar si pe drumuri "obisnuite", cum ar fi autostrazi sau drumuri de tara si chiar si pe unele suprafete cu multe gropi si denivelari, tocmai pentru a gasi echilibrul perfect intre o masina de performanta si una pentru condus zilnic.

Pentru asta, a fost acordata o atentie speciala sistemului de directie si amortizoarelor.

Asa cum bine stii, noile BMW M3 si M4 vor fi echipate cu acelasi motor de 3.0 litri twin-turbo ca si X3 M si X4 M. In versiunea standard, unitatea dezvolta 480 de cai putere insa daca optezi pentru un M3 Competition, acesta vine cu 510 CP.

Totodata, noul M3 va putea fi comandat fie cu o tractiune integrala, fie cu una spate, cea din urma fiind oferita in standard. Deasemenea, clientii vor avea la dispozitie atat o cutie automata cat si una manuala cu sase trepte.

Distribuie pe Facebook
mai multe