Ca si cum Seria 7 nu era indeajuns de exclusivist, BMW mai scoate 2 versiuni speciale ale varfului de lance

Ca si cum Seria 7 nu era indeajuns de exclusivist, BMW mai scoate 2 versiuni speciale ale varfului de lance
  • BMW lanseaza doua editii speciale ale noului Seria 7
  • Ambele au la baza versiunea de motorizare 750Li xDrive
  • Productia este limitata la sase, respectiv un singur exemplar
Distribuie pe Facebook

BMW a dezvaluit ca va lansa 2 versiuni speciale ale noului Seria 7, Solitaire si Master Class, care, ati ghicit, vor fi produse intr-un numar mic, foarte mic, de exemplare.

Salvador Dali spunea foarte simplu: "Sa nu te temi de perfectiune, fiindca nu o sa o poti atinge niciodata". Aparent, cei de la BMW nu se tem de perfectiune, fiindca in ochii multora acestia au atins-o cu noua Serie 7. Acum, sa arate nu numai ca au atins-o, ci si ca o pot depasi, au dezvoltat doua versiuni exclusiviste ale modelului cu pricina.

Acestea se numesc Solitaire si Master Class. Desi ambele vin cu motoarele, transmisia si trenul de rulare standard, sunt speciale din doua motive: Solitaire va fi produs doar in 6 exemplare, iar Master Class va fi... unicul.

BMW Seria 7 Solitaire si Master Class

Al doilea motiv este exteriorul. Bazate pe modelul 750Li xDrive, masinile in cauza pot fi comandate in doua nuante exclusive, si anume Individual Metallic Black Gold, respectiv Individual Metallic Solitaire White.

O sa va intrebati ce e atat de rar la aceste culori. In primul rand, ele iau nastere printr-un proces putin mai complicat: intr-unul dintre ultimele straturi de vopsea se incorporeaza fulgi usori de sticla pentru a crea un luciu profund.

Tot exteriorul va primi si o placa cromata pe stalpul din spate al masinii, pe care va fi inscriptionat "Solitaire", plus alte detalii care sa arate tuturor ca au de-a face cu un model special.

BMW Seria 7 Solitaire si Master ClassBMW Seria 7 Solitaire si Master Class

BMW Seria 7 Solitaire si Master Class

Interiorul respecta tonul pompos si este imbracat in piele fina Merino, imprumutata de la divizia Individual - de la care a luat, de altfel, si culoarea numita Tartufo. Plafonul este colorat in aceeasi nuanta, dar este imbracat in Alcantara.

Tot in sfera exclusivitatii intra si paharele pentru bauturi amplasate intr-un compartiment racit, placuta din argint care atesta ca masina pe care o conduci este cu adevarat speciala, posibilitatea de a decora parti ale bordului si usilor cu diamante, presurile fabricate din piele de miel vopsite in aceeasi culoare Tartufo, dar si pernele pentru ocupantii din spate imbracate la randul lor in Alcantara si brodate cu "Solitaire" sau "Master Class".

Pentru ca proprietarii sa se simta deosebit, BMW le va oferi o cutie speciala in care sa tina cheia masinii. Aceasta va putea fi chiar personalizata cu diamante si Alcantara.

BMW Seria 7 Solitaire si Master Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze BMW Seria 7 Solitaire si Master Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2016