Cadillac aduce in Europa noile Escalade si ATS Coupe

Cadillac aduce in Europa noile Escalade si ATS Coupe
  • Cadillac aduce in Europa noile Escalade si ATS Coupe
  • Cele doua modele vor sosi la Salonul Auto de la Geneva
  • Vanzarile vor demara inainte de sfarsitul acestui an
Distribuie pe Facebook

Cadillac are planuri sa atace piata de pe Batranul Continent si anunta ca aduce doua noi modele la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc luna viitoare. Este vorba de ATS Coupe si SUV-ul Escalade.

ATS Coupe a fost prezentat pentru prima data anul acesta, in cadrul Salonului Auto de la Detroit, si intra in concurenta directa cu BMW Seria 4 si cu Audi A5.

Designul exterior este asemanator cu cel al versiunii in patru usi, pastrand aceleasi linii si forme simple. Noul Cadillac ATS Coupe va fi disponibil spre vanzare incepand din aceasta toamna. Specificatiile tehnice includ doua propulsoare, unul turbo de 2.0 litri si 272 CP si unul V6 de 3.6 litri si 321 CP.

Cadillac ATS Coupe

Ambele motorizari sunt conectate la o cutie automata in sase trepte, in timp ce tractiunea spate este oferita in standard, cea integrala fiind optionala. Cadillac a confirmat ca modelul va fi echipat cu sistemul infotainment CUE, care beneficiaza de un ecran de 8 inchi, dar si cu alte sisteme de siguranta. Pachetul optional include si suspensie sport ajustabila, denumita Magnetic Ride Control. In varianta standard sunt oferite jante de aliaj de 18 inchi.

Cadillac Escalade va ajunge in showroom-uri catre sfarsitul acestui an si va fi disponibil numai in varianta cu tractiune integrala si cu o singura motorizare: propulsorul V8 de 6.2 litri. Specificatiile pentru Europa nu au fost inca facute publice, dar in SUA acest motor livreaza 420 CP si 623 Nm.

Cadillac Escalade

In ceea ce priveste designul, partea frontala a noului SUV a fost complet redesenata, grila radiatorului fiind mai mare, iar blocurile optice alungite si echipate cu faruri de tip LED.

La interior exista numeroase modificari incepand cu materialele de o mai buna calitate si terminand cu designul modern, inclusiv cel al plansei de bord. Sistemul de infotainment CUE este si el prezent, iar diagonala ecranului care gazduieste instrumentele de bord digitale este de 12.3 inchi. Scaunele soferului si cel al pasagerului din dreapta au posibilitatea de a fi incalzite sau racite printr-o simpla apasare de buton.

Cadillac Escalade

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Cadillac Escalade
mai multe