Cadillac ATS Coupe: Iata cum arata cel mai nou adversar al BMW-ului Seria 4!

Cadillac ATS Coupe: Iata cum arata cel mai nou adversar al BMW-ului Seria 4!
  • Cadillac a dezvaluit la Salonul Auto de la Detroit noul ATS Coupe
  • Automobilul american va fi disponibil in doua variante de motorizare
  • Pana la 321 cai putere si 373 Newton-Metri ofera modelul de top
Distribuie pe Facebook

Introdus pe piata in cursul anului trecut, modelul BMW Seria 4 Coupe va avea de-a face, incepand cu vara acestui an, cu un nou competitor din afara Europei.

Dezvaluit in premiera mondiala chiar in aceasta dimineata, in cadrul Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara zilele acestea la Detroit, noul Cadillac ATS Coupe iese in evidenta prin aceleasi linii si forme simple, dar moderne precum cele ale versiunii sedan, modificarile operate insa la nivelul spoilerelor fata si spate, respectiv profilului lateral conferindu-i plus de agresivitate modelului american in doua usi.

Cadillac ATS Coupe

Din pacate, fotografiile care sa prezinte aspectul interior lipsesc cu desavarsire la acest moment, oficialii Cadillac multumindu-se sa afirme ca viitorii cumparatori vor putea opta pentru tapiterie din piele in diferite culori, cusaturi contrastante si accente de aluminiu, fibra de carbon sau lemn. De asemenea, de pe lista cu atractii principale nu vor lipsi nici sistemul de infotainment CUE, operat prin intermediul unui ecran tactil de opt inci, sistemul de navigatie prin GSP, sistemul audio marca Bose sau internetul prin wireless.

Cadillac ATS Coupe

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Cadillac ATS Coupe va fi disponibil atat intr-o versiune turbo de doi litri, 272 cai putere si 400 Newton-Metri, cat si intr-o varianta V6 de 3.6 litri, 321 cai putere si 373 Newton-Metri. Important de precizat, ambele unitati sunt livrate in compania unei transmisii automate cu sase trepte de viteza, propulsorul 2.0 turbo putand fi insa servit, in mod optional, si impreuna cu o cutie manuala cu acelasi numar de trepte.

Cadillac ATS Coupe

Iar asta nu e tot. Pentru a se asigura ca va reusi sa reprezinte un rival de temut pentru modelul BMW Seria 4, inginerii americani au mai echipat noul ATS Coupe si cu o cu podea aerodinamica, dar si cu un sistem de franare marca Brembo. In plus, distributia maselor se face intr-un raport de 50:50, iar centrul de greutate a fost pozitionat cat mai jos. Pentru cei care viseaza insa la si mai multa sportivitate, Cadillac ofera in mod optional atat o suspensie ajustabila, cu amortizoare Magnetic Ride Control, cat si un diferential mecanic, cu alunecare limitata, sau chiar un sistem de tractiune integrala.

Cadillac ATS Coupe

Vor fi insa indeajuns aceste detalii pentru ca americanul Cadillac ATS Coupe sa se impuna in fata bavarezului BMW Seria 4 Coupe? Tu ce crezi?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Cadillac ATS Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2014