Cadillac ATS-V Coupe: Primele imagini cu rivalul noului BMW M4!

Cadillac ATS-V Coupe: Primele imagini cu rivalul noului BMW M4!
  • Primele imagini oficiale ale noului Cadillac ATS-V Coupe au ajuns pe internet
  • Modelul american va concura impotriva BMW-ului M4 si Lexus-ului RC-F
  • Propulsia noului Cadillac ATS-V Coupe ar putea fi asigurata de un V6 bi-turbo
Distribuie pe Facebook

Internetul ne ofera astazi primele imagini oficiale ale noului si mult anticipatului Cadillac ATS-V Coupe, automobil ce va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles de saptamana viitoare.

Mult mai agresiv comparativ cu versiunea sa standard, rivalul americanilor pentru modelele BMW M4 si Lexus RC-F vine la pachet impreuna cu prize uriase de aer pentru spoilerul fata si capota motorului, prelungiri proeminente pentru pragurile laterale si spoilerul spate, respectiv eleron remarcabil pentru capota portbagajului.

Cadillac ATS-V Coupe - Primele poze

Cadillac ATS-V Coupe - Primele poze

O pereche de jante supradimensionate in cinci spite duble si un sistem de evacuare sport cu patru tobe de esapament completeaza lista detaliilor notabile intalnite la nivel de exterior, in timp ce volanul sport, scaunele cu suport lateral marit si insertiile de fibra de carbon aplicate panoului de bord (si nu numai) se numara printre atractiile principale caracteristice aspectului interior.

Informatiile oficiale de ordin tehnic lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este de asteptat ca noul Cadillac ATS-V Coupe sa fie pus in miscare de o unitate V6 bi-turbo de 3.6 litri, 450 cai putere si 600+ Newton-Metri. Valorile maxime vor fi livrate catre rotile spate fie prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte de viteza, fie cu ajutorul unei transmisii automate cu opt rapoarte.

Mai multe detalii cu privire la rivalul americanilor pentru modelele BMW M4 si Lexus RC-F vor fi disponibile la sfarsitul saptamanii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Los Angeles isi va deschide intr-un final portile, atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume.

Cadillac ATS-V Coupe - Primele poze

Cadillac ATS-V Coupe - Primele poze

Cadillac ATS-V Coupe - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Cadillac ATS-V Coupe - Primele poze
mai multe