Cand isi vor putea cumpara romanii Fordul de la Craiova

Cand isi vor putea cumpara romanii Fordul de la Craiova
Monovolumul Ford B-Max a carui productie de volum va incepe la Craiova in primele luni din 2012 va ajunge intai la clienti din Occident, iar in trimestrul al treilea va fi livrat si catre cei din tara
Distribuie pe Facebook
Modelul Ford B-Max in versiunea de serie va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, in martie, iar peste 90% din productia de la Craiova este destinata exportului. Ford va mai aduce in Romania si noua generatie a camionetei Ranger la inceput de 2012, iar motoarele EcoBoost vor debuta pe Focus, au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Ford.
Ford a inceput in aceasta toamna productia de pre-serie a B-Max, iar prefectul judetului Dolj declara ca in luna martie 2012 Ford va face o proba generala a tuturor masinariilor si utilajelor, in aprilie va demara productia de motoare, iar in mai va incepe fabricatia de serie a modelui B-Max.

Ford B-Max poate fi incadrat in categoria monovolumelor de mici dimensiuni, avand ca principal rival Opel Meriva. Ford a prezentat B-Max ca si concept in premiera mondiala in februarie 2011, iar versiunea de serie isi va face debutul la salonul de la Geneva ( 8 -18 martie 2012).

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2011