Care sunt noutatile de la Salonul Auto de la Los Angeles

Care sunt noutatile de la Salonul Auto de la Los Angeles
  • Salonul Auto de la Los Angeles ia startul luna viitoare, pe 19 noiembrie
  • Evenimentul va gazdui numeroase premiere mondiale si nord-americane
  • Printre cele mai asteptate noutati se numara Porsche Macan si Jaguar F-Type Coupe
Distribuie pe Facebook

Noua gama Mini, Mercedes S65 AMG sau noul crossover Macan al germanilor de la Porsche. Toate aceste modele sunt asteptate sa debuteze pe 19 noiembrie la Salonul Auto din Los Angeles. Iata cateva dintre modelele care vor fi prezente in SUA, unele in premiera mondiala, altele nu tocmai.

Conceptul Audi Nanuk

Audi vine la salonul auto de luna viitoare cu al sau Nanuk Concept. Nu este o premiera, intrucat modelul a fost dezvaluit luna trecuta la Frankfurt. Cel mai probabil, Nanuk nu va avea si o versiune de serie, insa are specificatii impresionante. Este propulsat de un motor V10 de 5 litri, capabil sa dezvolte 536 cai putere.

BMW Seria 4 Convertible

Desi vin in L.A cu toata artileria grea a gamei, nemtii de la BMW prezinta numai o singura premiera mondiala luna viitoare. Este vorba despre noul Seria 4 Convertible, un automobil mai mare si mai usor cu 20 de kg decat predecesorul sau. In Anglia, preturile vor incepe de la 35.650 de lire pentru modelul 420d SE.

Cadillac Escalade si conceptul Elmiraj

Noul Cadillac Escalade cu ampatament marit va debuta chiar la el acasa, pe data de 19 noiembrie. In prima faza, SUV-ul american va fi lansat numai intr-o singura versiune de motorizare: un V8 de 6.2 litri si 420 de cai putere, cuplat la o cutie automata cu 6 viteze.

Escalade nu va fi insa singura noutate a companiei americane. Conceptul Elmiraj, ce prefigureaza noua linie a modelelor de lux Cadillac, va debuta si el in mod public.

SUV-ul Ford Edge

Noul SUV global al celor de la Ford va ajunge si el la Salonul Auto din L.A. Denumit Edge, automobilul este bazat pe platforma actualului Mondeo si se va situa deasupra celor doua crossovere din gama, EcoSport si Kuga.

Jaguar F-Type Coupe si SUV-ul C-X17

Zvonurile dau ca sigura prezenta lui F-Type Coupe, inclusiv o versiune hot de 700 de cai putere, rivala lui Porsche 911 Turbo. Totodata, britanicii de la Jaguar vin si cu C-X17, primul lor SUV ce va ajunge in showroom in 2016, la un pret incepand de la aproximativ 30.000 de lire sterline.

Distribuie pe Facebook
mai multe