Cat costa in Romania noul Mercedes GLE Coupe?

Cat costa in Romania noul Mercedes GLE Coupe?
  • Mercedes-Benz Romania anunta preturile noului GLE Coupe
  • SAC-ul german porneste pe piata locala de la 70.370 euro
  • Versioune de top are un pret de achizitie de 132.494 euro
Distribuie pe Facebook

Primul SUV Coupe din istoria germanilor de la Mercedes-Benz a ajuns si pe piata locala, clientii romani avand de scos din buzunare un minimum de 70.370 de euro pentru a se bucura de serviciile noului GLE Coupe.

Pastele a venit mai devreme pentru iubitorii de automobile exclusiviste, oficialii Mercedes-Benz Romania anuntand zilele acestea startul vanzarilor noului GLE Coupe. Primul SUV Coupe din istoria germanilor si competitorul direct al modelului BMW X6 porneste, pe piata locala, de la 70.370 de euro.

Cei care vor opta pentru versiunea de baza, in speta GLE 350 d 4MATIC, se vor alege cu o motorizare turbodiesel cu sase cilindri in V si capacitate de 2.987 centimetri cubi, ce pune la dispozitia tuturor celor patru roti - prin intermediul unei transmisii 9G-TRONIC, undeva in jurul a 258 CP si 620 Nm.

Mercedes GLE CoupeMercedes GLE Coupe

Mercedes GLE Coupe

Urmatoarea pe lista, varianta GLE 400 4MATIC ofera in schimbul unei sume minime de 70.742 euro un V6 bi-turbo de trei litri, sinonim cu 333 cai putere si 480 Newton-Metri. Valorile maxime sunt livrate si de-aceasta data tuturor celor patru roti cu ajutorul unei cutii automate in noua trepte de viteza.

Pentru 10.137 euro in plus - sau, daca vrei, un total de 80.879 euro, noul Mercedes GLE 450 AMG 4 Matic iti pune pe tava circa 367 de cai putere si 520 de Newton-Metri, suficient pentru ca primii 100 km/h sa vina dupa numai 5.7 secunde, iar acul vitezometrului sa urce pana la 248 de kilometri pe ora.

Intr-un final, primul SUV Coupe din istoria germanilor si competitorul direct al modelului BMW X6 se lauda si cu doua versiuni de inalta performanta, prima dintre acestea (GLE 63 AMG 4MATIC) venind la pachet alaturi atat de un V8 bi-turbo de 5.5 litri si 557 CP, cat si de un pret de pornire de 120.652 euro.

Varianta de top raspunde la denumirea GLE 63 AMG S 4MATIC si dispune tot de un V8 de 5.5 litri, cu mentiunea ca unitatea bi-turbo a fost modificata pentru un total de 585 cai putere. Cu o serie de imbunatatiri ne intalnim si la nivelul sumei minime necesare achizitiei unui exemplar, care a crescut pana la 132.494 euro.

Printre dotarile standard ale noului GLE Coupe se regasesc, anunta oficialii Mercedes-Benz Romania, sistemul DYNAMIC SELECT, hayonul cu deschidere si inchidere electrică EASY-PACK, precum si camera video pentru mersul inapoi cu ghidare dinamica. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici tehnologiile ESP Curve Dynamic Assist, Crosswind Assist sau tehnologia COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, acompaniate de sistemul de asistenta la franare BAS Plus.

Mercedes GLE 63 AMG S COUPE

Mercedes GLE 63 AMG S COUPE

Mercedes GLE 63 AMG S COUPE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes GLE Coupe
mai multe