Cat costa in Romania primul Mercedes dotat cu o transmisie cu 9 rapoarte

Cat costa in Romania primul Mercedes dotat cu o transmisie cu 9 rapoarte
  • Noul Mercedes E350 BlueTEC este propulsat de un V6 diesel de trei litri si 252 cai putere
  • Transmisia puterii catre roti se face prin intermediul unei cutii automate 9G-TRONIC
  • Preturile pornesc de la 56.928 euro (Sedan), respectiv 60.202 euro (T-Modell) - TVA inclus
Distribuie pe Facebook

Noul E350 BlueTEC, primul Mercedes din istorie dotat cu o transmisie automata cu noua rapoarte, este acum disponibil la vanzare si pe piata auto din Romania.

Disponibil exclusiv in compania unei motorizari diesel si numai cu sistem de tractiune spate, primul Mercedes din istorie dotat cu o transmisie automata cu noua rapoarte 9G-TRONIC se bucura de serviciile unui V6 de trei litri, ce dezvolta undeva in jurul a 252 cai putere la 3.600 rotatii per minut si 620 Newton-Metri pe o plaja cuprinsa intre 1.600 si 2.400 rotatii per minut.

Mercedes E-Class - Galerie Foto

Drept urmare, noul E350 BlueTEC - caci despre el este vorba, se poate lauda cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 6.6 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 kilometri pe ora. In ceea ce priveste consumul de carburant, acesta variaza intre 5.3 si 5.6 litri de motorina la 100 de kilometri, in timp ce emisiile de dioxid de carbon 148 de grame per kilometru..

Lista cu dotarile oferite in standard de limuzina constructorului din Stuttgart include, insa nu se limiteaza la faruri inzestrate partial cu tehnologia LED, frana adaptiva, airbag-uri pentru genunchi si bazin, functie ECO start-stop, sistem PRE-SAFE, asistent la franare BAS, scaune fata ajustabile electric, iluminare ambientala si controller pozitionat la nivelul consolei centrale.

Mercedes E-Class - Galerie Foto

Printre cele mai costisitoare optiuni se numara pachetul sport AMG (4.154 euro), pachetul "Confort spate" - ce include scaune spate individuale si incalzite, plus jaluzele (3.875 euro), Comand ONLINE cu magazie pentru DVD-uri (3.658 euro) si, nu in ultimul rand, sistemul audio de inalta fidelitate marca Bang & Olufsen, care iti scoate din buzunare circa 5.146 de euro.

Referitor la pretul de pornire, noul Mercedes E350 BlueTEC poate fi al tau pentru 56.928 euro (TVA inclus) in versiunea Sedan, respectiv 60.202 euro (TVA inlcus) in varianta T-Modell.

Mercedes E-Class - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Mercedes E-Class - Galerie Foto
mai multe