Cat costa SUV-ul de 354 de cai al nemtilor de la Audi

Cat costa SUV-ul de 354 de cai al nemtilor de la Audi
  • Audi a publicat pretul pentru SQ5 TFSI
  • Acesta se aplica deocamdata numai pietei din Germania
  • SUV-ul beneficiaza de un motor de 3.0 litri V6 de 354 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat pretul de pornire pentru SQ5 TFSI. Acesta se aplica momentan numai pietei din Germania, urmand ca preturile pentru celelalte piete de desfacere sa fie date publicitatii in viitorul nu prea indepartat.

Audi a prezentat oficial SQ5-ul cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, iar SUV-ul nemtilor s-a remarcat rapid datorita noii grile frontale Singleframe finisata in gri, capacelor oglinzilor din aluminiu, spoiler-ului spate sau blocurilor de lumini LED cu design 3D si semnalizatoarelor dinamice.

Audi SQ5 TFSI

Sub capota regasim propulsorul V6 TFSI de 3.0 litri, calibrat pentru a oferi 354 de cai putere si 500 Nm cuplu, intre 1.370 si 4.500 de rotatii pe minut. Noul SQ5 accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 5.4 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h. Tractiunea integrala Quattro este oferita in standard, la fel si cutia de viteze automata cu 8 rapoarte.

Audi SQ5 TFSI

Ca tot veni vorba despre lista de dotari standard, aceasta mai include o suspensie pneumatica adaptiva care permite reducerea cu 30 de milimetri a garzii la sol, tapiterie din piele Nappa, scaune fata cu ajustare electrica, o seama de sisteme de asistenta, dar si noul sistem multimedia MMI cu display touchscreen si functie de recunoastere a scrisului de mana.

Audi SQ5 TFSI

Optional, clientii pot alege farurile Matrix LED, instrumentarul de bord digital Audi Virtual Cockpit, head-up display sau insertii Carbon Atlas care vor sublinia si mai tare caracterul sportiv al habitaclului.

Audi SQ5 TFSI

Daca pana acum stiam de cand va putea fi achizionat noul Audi SQ5 TFSI, acum stim si pretul pe care viitorii clienti vor trebui sa il plateasca. Astfel, in Germania, SUV-ul pleaca de la 64.900 de euro, cu 3.757 mai mult decat competitorul sau direct, Porsche-ul Macan S.

Audi SQ5 TFSI

Audi SQ5 TFSI

Audi SQ5 TFSI

Audi SQ5 TFSI

Audi SQ5 TFSI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi SQ5 TFSI
mai multe