Ce bine. Acum poti pune din fabrica jante de neam prost pe al tau Land Rover Discovery

Ce bine. Acum poti pune din fabrica jante de neam prost pe al tau Land Rover Discovery
  • Land Rover introduce optiunea Dynamic Design Pack pentru noul Discovery
  • Meniul cu pricina propune spoilere restilizate si jante de pana la 22 inch
  • Interiorul anunta trei culori la nivel de tapiterie, plus cusaturi contrastante
Distribuie pe Facebook

Pentru ca daca tot nu planuiesti sa il scoti de pe drumurile perfect asfaltate ale oraselor, macar sa arati cool la volanul noului SUV din dotare, nu-i asa?

Sfarsitul lunii septembrie a marcat debutul celei de-a cincea generatii a modelului Land Rover Discovery, insa acest detaliu nu mai reprezinta deja niciun secret pentru nimeni.

Principala noutate in cazul SUV-ului britanic o reprezinta optiunea Dynamic Design Pack, introdusa cu ocazia salonului auto aflat in plina desfasurare peste Ocean, in orasul american Los Angeles.

Asa cum o sugereaza si denumirea lui, meniul cu pricina aduce un plus de sportivitate pe plan vizual, spoilerele fata si spate restilizate in acest sens fiind doar inceputul.

Land Rover Discovery Dynamic Design Pack

Nu de alta, dar nu lipsesc din peisaj nici jantele din aliaj cu design in cinci spite, finisare bi-colora si dimensiuni mai mult decat generoase, clientii avand de ales intre 21 si 22 de inch.

Accentele de negru ce insotesc grila radiatorului, oglinzile retrovizoare, dar si prizele de aer din dotarea aripilor laterale pun capat listei cu bunatati exterioare.

Daca vine vorba, in schimb, despre departamentul interior, ei bine... avem trei alegeri pentru nuanta tapiteriei, plus cusaturi contrastante si insertii de piele Windsor pentru panoul de bord.

Motorizarile ascunse sub capota noului Discovery Dynamic Design Pack raman un mister pentru moment, la fel si performantele de care acesta este capabil.

Stim, din fericire, ca respectiva optiune li se adreseaza exclusiv celor care au bifat una dintre urmatoarele doua versiuni de echipare: HSE sau HSE Luxury, conform britanicilor de la Land Rover.

Land Rover Discovery Dynamic Design Pack

Land Rover Discovery Dynamic Design Pack

Distribuie pe Facebook
mai multe