Ce noutati aduce Chevrolet la Salonul Auto de la Paris 2012

Ce noutati aduce Chevrolet la Salonul Auto de la Paris 2012
Cele mai importante noutati Chevrolet la editia 2012 a Salonului Auto de la Paris sunt premiera mondiala a modelului Chevrolet Trax si o editie cu design nou a autovehiculului mini, Spark.
Distribuie pe Facebook
Chevrolet Trax va captiva cu siguranta publicul la lansarea sa, organizata in cadrul prestigiosului eveniment bienal. In acelasi timp, Spark - unul dintre cele mai bine vandute modele ale marcii pe piata europeana - va avea o postura mai sportiva si mai impozanta.
In urma feedback-ului entuziast primit de la participantii tineri la saloanele auto din intreaga lume, cele doua prototipuri Chevrolet pentru tineri - Code 130R si Tru 140S - vor fi prezente si la Paris. Editia Trax inspirata de echipa Manchester United va oferi o interpretare impresionanta a angajamentului recent al Chevrolet fata de fotbalul mondial.
Fiti alaturi de noi la conferinta de presa Chevrolet, din 27 septembrie 2012, de la 18:00 la 18:15 CET, cand liderii General Motors si Chevrolet vor prezenta premierele mondiale si europene ale marcii.
La ora 17:30, barul Chevrolet va oferi bere rece, vin si gustari americane savuroase. Va invitam sa vizitati barul liber si sa ascultati trupa lui Robert Trainor.
Jurnalistii si vizitatorii se pot fotografia in Spatiul dedicat fanilor Manchester United, intr-unul din fotoliile specifice stadionului Old Trafford al echipei Manchester United, cu logo-ul Chevrolet. Acestia pot selecta fotografia preferata si o pot trimite in casuta lor de e-mail, pe contul personal de facebook sau twitter.
Despre Chevrolet
Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de peste patru milioane de autovehicule in peste 140 de tari. Este cea de-a patra marca auto internationala in materie de vanzari si, de asemenea, una din marcile cu cea mai rapida dezvoltare din lume. Autovehiculele Chevrolet imbina designul avangardist cu performanta, inovatia si caracterul practic. Acestea ofera un raport calitate-pret excelent. Infiintata in anul 1911 in S.U.A. de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca si-a aniversat centenarul in 2011. In Europa, marca a fost relansata in 2005. In Europa Centrala si de Vest, marca este reprezentata de o retea formata din 2.500 de centre de vanzari si service. Gama Chevrolet destinata pietei europene cuprinde autovehiculul de oras Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan si hatchback, modelul compact Cruze sedan si hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro si Corvette, precum si Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa. In 2012 Chevrolet lanseaza modelul Cruze station wagon si modelul sedan de clasa medie Malibu. Puteti gasi mai multe informatii despre Chevrolet accesand Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro
Distribuie pe Facebook
mai multe