Ce preturi are noua Toyota Corolla in Romania

Ce preturi are noua Toyota Corolla in Romania
Toyota va lansa cea de-a 11-a generatie a modelului Corolla si in Romania, in a doua jumatate a acestui an. Noul model vine cu trei tipuri de motorizari si un pret de pornire de 16.000 de euro.
Distribuie pe Facebook

Noua Toyota Corolla, cel mai bine vandut model din istoria producatorului nipon, vine si cu un nou design, care se conformeaza exigentelor anului 2013, atat la interior, cat si la exterior. Potrivit presei de specialitate, noua Toyota Corolla va imprumuta cateva elemente si de la compacta hatchback Auris.

In ceea ce priveste motorizarile, acestea vor fi doua pe benzina si una diesel. Una dintre motorizarile pe benzina prezinta un 1.33 Dual VVT-i de 99 cai-putere, iar cealalta versiune pe benzina are un motor 1.6 Valvematic, ce dezvolta 132 cai-putere. Cel mai economic model este insa cel diesel, care consuma 4.9 litri/100 km in regim mediu mixt si dezvolta 90 de cai-putere.

Noul model Toyota Corolla va avea trei versiuni de echipare, Terra, Luna si Sol, iar diferentele de pret sunt intre 1.500 de euro pentru Terra-Luna si de aproximativ 2.800 de euro pentru Luna-Sol.

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Toyota Corolla
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2013