Cea mai ieftina masina de la Audi a ajuns pe internet. Noua generatie e diferita de tot ce stiai

  • Acesta este noul Audi A1
  • Primele imagini au ajuns pe internet
  • Lansarea oficiala este aproape
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale ale noului Audi A1 au ajuns pe internet la inceputul acestei saptamani, cu doar cateva zile inaintea unei posibile premiere mondiale.

Campania de teasing a noului Audi A1 ar putea lua sfarsit mult mai devreme decat era programat initial si totul dupa ce primele fotografii oficiale cu cel mai ieftin automobil din oferta germanilor au ajuns pe internet.

Asamblat pe aceeasi platforma precum VW Polo si SEAT Ibiza, modelul de clasa subcompacta al companiei din Ingolstadt iese in evidenta printr-un design mai agresiv ca oricand, complet diferit de cel al automobilului pe care il inlocuieste.

Noul Audi A1 - Primele poze

Noul Audi A1 - Primele poze

Noul Audi A1 - Primele poze

De o restilizare majora a avut parte inclusiv interiorul, acolo unde noul Audi A1 devine primul automobil al germanilor din ultima perioada de timp care nu foloseste un display tactil pentru comenzile climatizarii.

Optiunile care vor forma gama de motorizari raman un mister la momentul de fata, insa anumite voci sugereaza ca urmatoarea generatie a modelului de clasa subcompacta din Ingolstadt nu va oferi nici macar o singura unitate diesel.

Partea buna este ca o versiune de inalta performanta va fi disponibila in continuare la vanzare, despre noul Audi S1 afirmandu-se ca va adopta in compartimentul motor un benzinar turbo cu 250 de cai putere.

Tinand cont de faptul ca ne aflam in mijlocul unei campanii de teasing, modelul de clasa subcompacta al companiei din Ingolstadt ar putea debuta in mod oficial chiar inainte de sfarsitul lunii iunie, in timp ce premiera publica va avea loc la Paris.

Noul Audi A1 - Primele poze

Noul Audi A1 - Primele poze

Noul Audi A1 - Primele poze

Noul Audi A1 - Primele poze

Sursa Foto: Autotijd.be

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Noul Audi A1 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2018