Cea mai ieftina masina de la Mercedes costa mai mult decat un AMG in cea mai scumpa configuratie

Cea mai ieftina masina de la Mercedes costa mai mult decat un AMG in cea mai scumpa configuratie
  • Noul A-Class este cel mai ieftin produs de la Mercedes
  • Preturile compactei germane pornesc de la putin peste 26.000 de euro
  • Un exemplar bine configurat ajunge sa coste insa cat un AMG
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari optionale pe care Mercedes o pune la dispozitia clientilor noului A-Class face ca pretul de vanzare al compactei germane sa depaseasca 65.000 de euro in anumite conditii.

Anuntata la inceputul lunii februarie si prezentata in fata publicului larg patru saptamani mai tarziu, la Geneva, cea de-a doua generatie a modelului A-Class este si cea mai ieftina masina oferita de compania Mercedes la momentul actual.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime care depaseste cu putin 26.000 de euro, compacta germana este livrata in versiunea de baza A 160 alaturi de un motor cu 109 CP, vopsea nemetalizata si doar jante din otel pe 16 inch.

La polul opus, varianta de top A 250 porneste de la 36.652 de euro, insa ajunge sa coste mai mult chiar si decat un C 43 AMG atunci cand clientul nu se mai uita la bani si bifeaza toate optionalele puse la dispozitie de compania Mercedes.

Vorbim, intr-o alta ordine de idei, despre un pret de 66.604 euro pentru compacta germana, in timp ce modelul proiectat pentru a concura impotriva unor automobile precum Audi S4 sau BMW 340i pleaca de la exact 62.047 de euro.

In cazul in care te intrebi cum arata un A-Class care costa peste 65.000 de euro, ei bine... avem si cateva fotografii cu acesta, extrase din configuratorul Mercedes.

Cel mai scump Mercedes A-Class

Cel mai scump Mercedes A-Class

Cel mai scump Mercedes A-Class

Cel mai scump Mercedes A-Class

Precizam, totodata, ca printre echipamentele optionale care atarna cel mai greu la nota de plata a compactei germane se numara pachetul AMG extins (4.468 de euro), pachetul tehnic (3.522 de euro), dar si pachetul Edition 1 (2.522 de euro).

Nu pot fi considerate ieftine nici vopseaua designo magno gri Mountain (2.201 euro), pachetul Advantage (2.183 de euro), pachetul de asistenta la conducere (1.797 de euro) ori oglinzile din fibra de carbon (1.428 de euro), de exemplu.

Sistemul de incalzire auxiliara (1.309 euro), afisajul pe parbriz (1.178 de euro), trapa panoramica automata (1.106 euro) si carligul de tractare special (952 de euro) continua interminabila lista de dotari pe bani a acestui Mercedes A 250.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Cel mai scump Mercedes A-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2018