Cea mai noua masina de la Hyundai concureaza cu VW Polo si arata... exact asa. FOTO

Cea mai noua masina de la Hyundai concureaza cu VW Polo si arata... exact asa. FOTO
  • Hyundai publica imagini proaspete cu noul i20
  • Modelul subcompact ne invita in premiera la interior
  • Debutul oficial are loc la Salonul de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Programata sa debuteze cu ocazia celebrului Salon Auto International de la Geneva, care anul acesta se desfasoara in perioada 5 - 15 martie, urmatoarea generatie a subcompactei i20 ne ofera o prima sansa de a privi... in cabina ei.

La mai bine de sapte zile de la publicarea mai multor fotografii si informatii oficiale, Hyundai revine cu materiale proaspete despre caracteristicile urmatoarei generatii a subcompactei i20. Cea mai interesanta noutate o reprezinta, fara doar si poate, cadrul care surprinde, pentru prima data, ingredientele retetei interioare.

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum VW Polo, masina programata sa debuteze cu ocazia celebrului Salon Auto International de la Geneva, care se desfasoara in perioada 5 - 15 martie 2020, iese in evidenta la nivel de cabina in special prin configuratia cu doua display-uri intalnita in partea superioara a panoului de bord.

Hyundai i20 - Poza interior

Cea mai recenta generatie a subcompactei i20 se mai poate lauda si cu un volan multifunctional a la Hyundai Sonata, dar si cu guri de ventilatie care lasa impresia ca se intind pe toata latimea aceluiasi bord. Alte detalii includ instrumente de bord digitale, incarcare wireless a telefonului mobil, plus iluminare ambientala.

Totodata, despre masina programata sa debuteze cu ocazia celebrului Salon Auto International de la Geneva, care se desfasoara in perioada 5 - 15 martie 2020, si proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum VW Polo se mai stie ca a luat cinci milimetri in lungime, in timp ce ampatamentul a crescut cu aproximativ zece milimetri.

Sub capota, inginerii Hyundai au pregatit pentru urmatoarea generatie a subcompactei i20 o gama de motorizare care cuprinde chiar si un benzinar 1.0 turbo cu tehnologie micro-hibrid pe 48V. In functie de preferintele clientilor, solutia respectiva se traduce printr-o putere maxima fie de numai 100, fie de 120 CP.

Hyundai i20

Hyundai i20

Hyundai i20

Hyundai i20

Hyundai i20

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Hyundai i20
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2020