Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata

Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cea mai noua masina de la Kia...
  • ... e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, dar primele exemplare vor ajunge pe strazi in perioada urmatoare de timp.

Kia continua seria lansarilor neobisnuite, sud-coreenii prezentand publicului larg - cu numai cateva zile in urma, varianta imbunatatita a actualului Soul. Disponibila la vanzare din vara acestui an - la un pret complet necunoscut, respectiva versiune se bucura de un nou spoiler fata, multiple modificari fiind insa operate si in partea din spate a caroseriei, dupa cate se precizeaza intr-un comunicat oficial de presa.

Kia Soul Facelift

Kia Soul Facelift

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua - printre altele, cu cate optiuni proaspete la nivel de culori si jante, pe cand interiorul scoate la iveala si un volan redesenat subtil, plus instrumente de bord digitale.

Aceeasi varianta imbunatatita a nonconformistei masini oferite de sud-coreenii de la Kia sub denumirea de Soul se mai bucura - in standard sau optional, de la caz la caz, si de blocuri optice cu tehnologie LED. Respectiva versiune a mai pregatit - asa cum se mentioneaza intr-un comunicat oficial de presa, un display central de 10.25 inch, scaune incaltire, lumini ambientale, instalatie audio Harman Kardon etc.

Sub capota, clientii vor avea parte de o singura motorizare - cu propulsia urmand a fi asigurata de un benzinar aspirat in patru cilindri, cu capacitatea de doi litri, egal cu un total 147 CP, livrat rotilor prin intermediul unei cutii automate de tip CVT.

Kia Soul Facelift

Kia Soul Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Kia Soul Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2022