Cea mai noua masina de la KIA e LUX TOTAL. GALERIE FOTO completa

Cea mai noua masina de la KIA e LUX TOTAL. GALERIE FOTO completa
  • Cea mai noua masina de la KIA e LUX TOTAL
  • GALERIE FOTO completa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune cuprinde inclusiv scaune spate individuale, cu suport pentru picioare, plus un display cu diagonala de 21.5 inch - montat la nivelul plafonului.

Prezentata publicului larg in ultima parte a verii lui 2020, cea mai recenta iteratie a masinii comercializate sub denumirea de Kia Carnival a primit o noua versiune de top. Botezata simplu, dar sugestiv Hi Limousine, respectiva varianta de echipare isi va intampina potentialii clienti alaturi de o lista cu dotari si echipamente specifica mai degraba unei limuzine de lux decat unui monovolum produs in masa.

Disponibila in schimbul echivalentului a putin peste 46.000 de euro, reteta in cauza debuteaza cu mai multe elemente unice exterioare, printre care si "cocoasa" de la nivelul plafonului, ce are ca scop principal generarea unui plus de spatiu pentru capul pasagerilor de la interior.

Kia Carnival Hi Limousine

Kia Carnival Hi Limousine

Grila restilizata a radiatorului, cu numeroase detalii cromate in dotare, accentele argintii aplicate montantului C, dar si "scarile" laterale completeaza programul de individualizare a caroseriei cu cinci portiere. La interior, in schimb, noua masina pe nume Kia Carnival Hi Limousine impresioneaza in special prin scaunele spate cu suport pentru picioare si display-ul color de 21.5 inch destinat plafonului.

Oferta excentricului monovolum dezvelit in cursul zilei de astazi cuprinde inclusiv tapiterie din piele partial perforata, plus suport pentru pahar cu functii de incalzire si racire, purificator de aer, diferite porturi USB si HDMI, perdelute pentru geamuri, iluminare ambientala etc.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, clientii versiunii comercializate de Kia sub denumirea de Carnival Hi Limousine vor beneficia de o singura motorizare. Mai precis, luxoasa masina fi disponibila la vanzare intr-o varianta cu un propulsor V6 de 3.5 litri si undeva in jurul a 294 de cai putere in compartimentul motor, potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii acum cateva momente.

Kia Carnival Hi Limousine

Kia Carnival Hi Limousine

Kia Carnival Hi Limousine

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Kia Carnival Hi Limousine
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2020