Cea mai noua masina de la Range Rover e lux total. Are scaune care se inclina si frigider in cotiera

Cea mai noua masina de la Range Rover e lux total. Are scaune care se inclina si frigider in cotiera
  • Cea mai noua masina de la Range Rover e lux total
  • Are scaune care se inclina si frigider in cotiera
Distribuie pe Facebook

O motorizare supraalimentata, cu opt cilindri in V si 565 de cai putere, desavarseste reteta specifica editiei SVAutobiography Ultimate.

Prima zi a lunii aprilie marcheaza debutul unei noi versiuni speciale in gama Range Rover, varianta prezentata publicului larg - chiar in acest sfarsit de saptamana - sub denumirea de SVAutobiography Ultimate remarcandu-se numaidecat prin nuanta Orchard Green de la nivelul caroseriei. Plafonul finisat in culoarea Narvick Black si diferitele accente de Graphite Atlas completeaza, alaturi de jantele cu diametrul de 22 de inch, reteta caracteristica departamentului exterior.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, luxoasa masina a pregatit o tapiterie din piele semi-anilina in combinatia Ebony / Vintage Tan, cu nenumarate detalii realizate sub forma de carouri si ornamente Steel Weave Carbon Fibre.

Range Rover SVAutobiography Ultimate

Daca opteaza pentru configuratia cu ampatament marit, clientii editiei Range Rover SVAutobiography Ultimate vor fi intampinati, in partea din spate a habitaclului, de un confort demn de un avion privat. Multumita, in special, scaunelor individuale cu incalzire, ventilatie, masaj, plus suport pentru picioare, capabile sa se incline cu mai multe grade pentru o experienta divina, indiferent de unghiul din care este privita situatia, fara niciun fel de gluma sau exagerare; ba din contra.

Aceeasi luxoasa masina a mai pregatit si un compartiment refrigerator montat in interiorul cotierei, dar si o consola centrala accesorizata cu un ceas de la Zenith, un sistem multimedia cu doua display-uri uriase si o pereche de masute retractabile.

Sub capota, oficialii Range Rover au pregatit doua optiuni diametral opuse pentru noul SVAutobiography Ultimate, cu una dintre versiuni adoptand o motorizare V8 cu compresor mecanic, de cinci litri si 565 de cai putere. Cealalta varianta consta intr-un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, compus dintr-o unitate I4 de doi litri si un motor electric, prin alaturarea elementelor respective rezultand un total de pana la 404 cai putere si un consum redus de carburant.

Range Rover SVAutobiography Ultimate

Range Rover SVAutobiography Ultimate

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Range Rover SVAutobiography Ultimate
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2021