Cea mai noua masina de la Volkswagen e acest SUV Coupe pe care si-l permite oricine. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Volkswagen e acest SUV Coupe pe care si-l permite oricine. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Volkswagen?
  • Un SUV Coupe pe care si-l permite oricine
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de numai un litru va livra rotilor de pe puntea fata un total de 128 de cai putere in conditiile alimentarii cu etanol.

Cea mai noua masina de la Volkswagen? Un SUV Coupe pe care si-l poate permite oricine, disponibil mai intai in America de Sud, dar programat sa ajunga ulterior si in Europa.

Botezata Nivus, respectiva creatie foloseste aceeasi platforma modulara MQB precum actualul Polo si vine cu o lungime de aproximativ 4.266 de milimetri, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, oferta initiala va consta exclusiv intr-o motorizare 200 TSI, in spatele careia se ascunde celebra unitate 1.0 TSI. Cu mici modificari.

Intr-o alta ordine de idei, cea mai noua masina de la Volkswagen va putea fi alimentat si cu etanol, astfel ca puterea maxima SUV-ului Coupe cu pret mic se ridica la 128 CP, conform comunicatului de presa.

Reteta creatiei respective continua cu mai multe dotari si echipamente de ultima ora. Inclusiv faruri cu tehnologie LED, ceasuri de bord digitale, pilot automat adaptiv.

Nota de plata reprezinta o mare necunoscuta la momentul de fata, insa este de asteptat ca pretul de pornire sa nu depaseasca, daca dam crezare anumitor zvonuri si voci neoficiale, echivalentul a 14.200 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2020