Cea mai noua masina lansata de BMW pe piata din Romania este acest superb coupe cu patru usi. Preturile pornesc de la doar...

Cea mai noua masina lansata de BMW pe piata din Romania este acest superb coupe cu patru usi. Preturile pornesc de la doar...
  • Noul BMW Seria 2 Gran Coupe porneste in Romania de la 29.750 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar cu trei cilindri, plus 140 de cai putere
  • Pachetul standard cuprinde inclusiv faruri LED si climatizare automata
Distribuie pe Facebook

... 29.750 de euro. In versiunea de baza, fisa cu specificatii tehnice include o motorizare turbo de 1.5 litri si 140 de cai putere, la care se adauga o cutie manuala in sase rapoarte.

Anuntata cu surle si trambite inca de la mijlocul lunii octombrie, prima generatie a modelului BMW Seria 2 Gran Coupe este disponibila la vanzare pe piata din Romania la preturi incepand de la 29.750 de euro, potrivit configuratorului oficial. In versiunea de baza, dupa cum precizam inclusiv anterior, propulsia este asigurata de un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri, care dezvolta aproximativ 140 de cai putere.

O cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza fisa cu specificatii tehnice a noului 218i GC, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in mai putin de noua secunde.

In ceea ce priveste lista cu dotari standard, chiar si cel mai ieftin model din gama BMW Seria 2 Gran Coupe dispune de blocuri optice frontale cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 16 inch sau climatizare cu reglare automata a temperaturii, de exemplu. Fara costuri sunt oferite insa si bancheta spate rabatabila, volanul multifunctional imbracat in piele, sistemul audio cu sase difuzoare ori avertizarea la parasirea benzii de circulatie, conform brosurii oficiale.

Exceptand versiunea 218i GC, amatorii de motoare pe benzina mai pot opta si pentru un M235i xDrive, care vine cu 306 cai putere pe ambele punti, plus un o nota de plata de 52.479 de euro - inainte de optionale.

Cat despre disponibilitatea motorizarilor diesel, ei bine... prima generatie a modelului BMW Seria 2 Gran Coupe este nevoita sa se multumeasca la momentul de fata cu o singura astfel de unitate. Vorbim, mai precis, despre o configuratie care combina un propulsor de doi litri si 190 de cai putere cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune fata sub denumirea de 220d GC, comercializata in schimbul unei sume de 38.080 de euro.

BMW Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 2 Gran Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (123) Poze BMW Seria 2 Gran Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2019