Cea mai noua masina lansata in Romania e acest SUV cu pana la 300 CP sub capota si design super-SF la interior

Cea mai noua masina lansata in Romania e acest SUV cu pana la 300 CP sub capota si design super-SF la interior
  • Cea mai noua masina lansata in Romania e acest SUV cu pana la 300 CP sub capota si design super-SF la interior
  • Seria atractiilor principale continua la exterior, care impresioneaza la randul lui prin liniile si formele din dotare
Distribuie pe Facebook

Seria atractiilor principale continua la exterior, care impresioneaza la randul lui prin liniile si formele creionate de specialistii departamentului de design.

Deconspirata de mai multe fotografii ajunse pe internet la sfarsitul lui iulie si dezvelita publicului larg o luna de zile mai tarziu, chiar la inceputul acestei toamne, versiunea imbunatatita a masinii comercializate de Peugeot sub numele de 3008 a fost lansata de curand si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la 23.912 euro.

In configuratia de baza, SUV-ul care concureaza impotriva unor produse precum Volkswagen Tiguan Facelift mixeaza o motorizare turbo de 1.2 litri si aproximativ 130 de cai putere cu o transmisie manuala in sase rapoarte, dar si cu un sistem de tractiune fata, respectiva formula traducandu-se inclusiv printr-un consum mediu de 5.1%.

Peugeot 3008 facelift

Comercializata sub indicativul Peugeot 3008 ACTIVE 1.2 Puretech 130 BVM6 S&S, aceeasi masina de 23.912 euro mai ofera si climatizare automata, plus faruri Eco LED. Standard sunt insa si jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch, asistenta la parcarea cu spatele sau display-ul central de 20.3 centimetri, cu functie tactila, de exemplu.

Sub capota, versiunea imbunatatita a masinii care concureaza impotriva unor SUV-uri precum Volkswagen Tiguan mai poate fi comandata si alaturi de o motorizare turbo de 1.6 litri, cu 180 de cai putere pe puntea fata si transmisie automata cu opt rapoarte in standard. Disponibila de la 32.976 de euro, exclusiv pe echiparile GT si GT Pack.

Lista cu optiuni la nivel de motorizare continua cu un 1.5 BlueHDI de 130 de cai putere, cu o transmisie manuala ori automata asociata unui sistem de tractiune fata, comercializata la preturi incepand de la 25.462 de euro, clientii noului Peugeot 3008 Facelift avand la dispozitie, totodata, si doua solutii alternative, de tip plug-in hybrid.

Pentru cea din urma categorie, versiunea imbunatatita a masini care concureaza impotriva unor SUV-uri precum Volkswagen Tiguan a pregatit atat o configuratie cu 225 de cai putere pe puntea fata, cat si un total de 300 de cai putere pe ambele punti. Nota de plata a motorizarilor PHEV incepe de la suma de 41.531, respectiv 46.172 de euro.

Peugeot 3008 facelift

Peugeot 3008 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Peugeot 3008 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2020