Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 12.275 de euro. Cu tichetul Rabla insa, nu mai platesti decat 10.921 de euro

  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 12.275 de euro
  • Cu tichetul Rabla insa, nu mai platesti decat 10.921 de euro
Distribuie pe Facebook

Tapiteria din stofa, bancheta spate fractionala, dar si aerul conditionat manual sunt oferite in standard, conform configuratorului oficial.

Lansata cu surle si trambite chiar la inceputul acestei veri, in prima parte a lunii iunie, cea mai recenta interatie a citadinei Kia Picanto a debutat de curand si pe piata din Romania. Preturile de vanzare pornesc de la doar 12.275 de euro insa, cu tichetul Rabla, nota minima de achitat coboara pana la 10.921 de euro, dupa cum se arata si pe site-ul importatorului local.

In configuratia de baza, comercializata sub indicativul 1.0 MPi 5MT URBAN, masina in cauza ofera o motorizare aspirata cu patru cilindri in linie si capacitatea de 998 de centimetri, care livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 67 CP.

Kia Picanto facelift

Kia Picanto facelift

Kia Picanto facelift

O transmisie manuala in numai cinci rapoarte completeaza fisa tehnica a celei mai ieftine variante din gama noua Kia Picanto, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp mai mare de 14 secunde si jumatate. Cat despre valoarea din dreptul vitezei de top, ei bine... vorbim despre 161 km/h, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Daca facem referire, in schimb, la lista cu echipamente standard, aceeasi versiune de baza comercializata sub indicativul 1.0 MPi 5MT URBAN se poate lauda inclusiv cu tapiteria din stofa si bancheta spate fractionala, potrivit configuratorului oficial.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si aerul conditionat cu reglare manuala, jantele din otel cu diametrul de 14 inch sau luminile de zi, se mai arata pe site-ul importatorului local. Respectiva masina mai dispune, totodata, si de coloana de directie ajustabila pe inaltime, plus airbag-uri frontale, laterale dar si tip cortina, in cazul in care te intrebai cumva.

Kia Picanto facelift

Kia Picanto facelift

Kia Picanto facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Kia Picanto facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 August 2020