Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 19.885 de euro. Cu tichetul Rabla insa, nu mai platesti decat 14.031 euro

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 19.885 de euro. Cu tichetul Rabla insa, nu mai platesti decat 14.031 euro
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 19.885 de euro
  • Cu tichetul Rabla insa, nu mai platesti decat 14.031 euro
  • Camera pentru marsarier este oferita in standard, fara costuri suplimentare
Distribuie pe Facebook

Camera video pentru marsarier, proiectoarele de ceata, dar si pilotul automat sau display-ul central cu diagonala de 20.32 centimetri sunt oferite in standard, fara costuri suplimentare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, prima generatie a masinii comercializate de compania Hyundai sub denumirea de Kona a primit, de curand, un binemeritat facelift. Anuntata oficial la inceputul lui septembrie 2020, versiunea imbunatatita a subcompactei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Nissan Juke a fost lansata, recent, si pe piata dn Romania, la preturi de lista care pornesc de la 19.885 de euro.

Pentru o anumita perioada de timp insa, clientii vor fi intampinati cu nenumarate discounturi si reduceri, cea mai generoasa dintre toate depasind suma de 5.800 de euro si coborand nota minima de achitat pana la 14.031 euro.

Hyundai Kona Facelift - Poze noi

Hyundai Kona Facelift - Poze noi

Respectiva masina, cunoscuta sub indicativul 1.0 T-GDi Comfort, gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de numai un litru, care lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte pentru a livra undeva in jurul a 120 de cai putere rotilor de pe puntea fata. Astfel, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine realitate abia dupa 11.5 secunde, conform oficialilor companiei producatoare.

Reteta specifica celui mai ieftin Hyundai Kona Facelift continua, dupa cum precizam inclusiv anterior, cu camera video pentru marsarier, proiectoare de ceata, plus pilot automat si display central cu diagonala de 20.32 centimetri.

Instalatia manuala de climatizare, jantele din otel de 16 inch, dar si luminile de zi cu tehnologie LED sau bancheta spate rabatabila sunt oferite la randul lor in standard, fara costuri suplimentare. Afirmatie valabila chiar si atunci cand vine vorba despre volanul din piele, franarea autonoma de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare, detectorul de oboseala si, daca mai era cumva nevoie de precizat, geamurile cu actionare electrica.

In ceea ce priveste propunerea versiunii imbunatatite a subcompactei proiectate, per total, clientii au de ales intre patru configuratii diferite, cu varful de gama avand un pret de lista care porneste de la suma de 24.526 de euro.

Hyundai Kona Facelift - Poze noi

Hyundai Kona Facelift - Poze noi

Hyundai Kona Facelift - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Hyundai Kona Facelift - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2020