Cea mai rulata masina Hyundai din lume? Cati kilometri a parcurs aceasta Elantra din 2013

Cea mai rulata masina Hyundai din lume? Cati kilometri a parcurs aceasta Elantra din 2013
  • A parcurs peste 1.6 milioane de kilometri cu trenul de rulare original
  • Este performanta unei masini Hyundai Elantra asamblata in anul 2013
  • Berlina a bifat astfelpeste 320.000 de kilometri la fiecare 12 luni
Distribuie pe Facebook

Si mai impresionanta este insa performanta soferitei, care se poate lauda cu peste 320.000 de km bifati in fiecare dintre ultimii cinci ani.

Arata ca oricare alta masina Hyundai Elantra din 2013, exceptie facand bara de protectie de la nivelul partii frontale care echipeaza acest exemplar.

Spre deosebire insa de celelalte unitati care au ajuns pe strazile de peste Ocean, berlina din cazul de fata se poate lauda cu un rulaj cel mai probabil record.

Chiar daca are doar cinci ani vechime, aceasta masina Hyundai Elantra a parcurs pana la momentul de fata mai bine de 1.6 milioane de kilometri.

Parca si mai impresionanta este insa performanta soferitei, de meserie curier, care se poate lauda cu o medie de peste 320.000 de km bifata la fiecare 12 luni.

Un alt aspect extrem de important il reprezinta faptul ca aceasta masina Hyundai Elantra din 2013 inca dispune (aparent) de trenul de rulare original.

Intrata de curand in clubul "milionarilor", Farrah Haines se gandeste acum, cu nerabdare, la ziua in care acul kilometrajului va indica 2.000.000 de mile.

Daca reusita berlinei din cazul de fata te-a facut sa iti doresti si tu o masina Hyundai Elantra, afla ca cea mai recenta generatie costa 17.184 de euro.

Nota minima de achitat coboara pana la 12.775 de euro prin programul Hyundai 2018, potrivit informatiilor de pe site-ul distribuitorului din Romania.

In cazul in care erai curios cu privire la acest aspect, noua masina Hyundai Elantra este oferita exclusiv alaturi de o motorizare de 1.6 litri si 128 de cai putere.

Livrarea valorilor maxime se face exclusiv catre puntea fata, prin intermediul unei transmisii manuale sau automate - in functie de nivelul de echipare.

Acum, daca vine vorba despre dotarile standard, aerul conditional, bancheta spate rabatabila sau geamurile electrice sunt doar cateva exemple in acest sens.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2018