Cehii de la SKODA vor sa cucereasca orasul cu noul KAMIQ. Primele schite tocmai au fost publicate

Cehii de la SKODA vor sa cucereasca orasul cu noul KAMIQ. Primele schite tocmai au fost publicate
  • Skoda a publicat primele schite cu noul Kamiq
  • Acesta va fi cel mai mic SUV din gama cehilor
  • Debuteaza in martie la Geneva
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Mlada Boleslav a publicat primele schite cu noul SUV de oras pe care urmeaza sa il lanseze la inceputul lunii martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acesta a fost denumit Kamiq.

Cu ceva timp in urma Skoda a confirmat ca pregateste un nou SUV, de aceasta data de dimensiuni mai mici decat Karoq, care sa fie numai bun pentru strazile inguste si traficul sufocant din orase.

Recent am aflat ca acesta a fost denumit Kamiq, un cuvant care provine din limba inuitilor ce traiesc in partea de nord a Canadei si in Groenlanda si se refera la ceva ce se potriveste ca o manusa, in orice situatie. Asa vrea sa fie si noul Kamiq, un SUV bun la toate.

Schite Skoda Kamiq

Skoda a publicat acum primele schite cu noul Kamiq pentru a ne face o idee despre cum va arata SUV-ul de oras al cehilor. In partea din fata avem o premiera pentru brand-ul din Mlada Boleslav si anume blocurile optice duble, cu luminile de zi pozitionate deasupra farurilor principale. Tot aici poate fi observata grila supradimensionata si un spoiler destul de agresiv.

"Pe noul nostru SUV de oras Kamiq am implementat o configuratie complet noua pentru blocurile optice. Configuratia cu doua parti cu luminile de zi pozitionate deasupra reprezinta o premiera pentru Skoda, ofera un aspect unic pentru Kamiq si reprezinta o alta interpretare a limbajului de design Skoda," sustine designerul-sef al cehilor, Oliver Stefani.

Schite Skoda Kamiq

Pe langa jantele de mari dimensiuni, cel mai probabil optionale pe versiunea de productie, Kamiq are o garda la sol destul de generoasa dar si numele companiei inscriptionat pe spate in locul logo-ului. Aceasta modificare a fost adusa in Europa de noul hatchback compact Scala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2019