Cei de la Subaru dezvolta orice, numai un BRZ turbo nu

Cei de la Subaru dezvolta orice, numai un BRZ turbo nu
  • Subaru lanseaza o noua versiune a modelului BRZ: Series.Yellow
  • Masina va fi vopsita exclusiv galbena si va avea jante negre
  • Noua versiune va fi disponibila incepand cu anul viitor
Distribuie pe Facebook

Noua gaselnita a celor de la Subaru se numeste Series.Yellow si este...o versiune galbena a ultimei generatii de BRZ.

Inca de cand a aparut pe piata Toyota GT86, Subaru BRZ sau Scion FA (le insiram pe toate, de vreme ce toate sunt construite pe aceeasi platforma), fanii au cerut un singur lucru: un motor supraalimentat. Dar, din nefericire pentru ei, acesta nu a venit nici acum, la 4 ani de cand a fost lansat succesorul legendarei Hachiroku.

In schimb, Subaru lanseaza o multime de versiuni speciale. Ultima dintre ele se numeste Series.Yellow. Ati crede ca s-au trezit, si ii vor monta o turbina, sau ii vor face motorul mai puternic, dar nu. Constructorul japonez va vopsi masina galbena si vor produce 500 de unitati.

Pe langa aceasta culoare, veti mai primi si jante negre pe 17 inchi, oglinzile si cam toate emblemele exterioare negre. Si, cam atat.

Noua versiune va fi bazata pe Performance Package si implicit va avea frane Brembo, suspensie SACHS Performance, un sistem de control al stabilitatii si un sasiu imbunatatit, si un diferential cu alunecare limitata Torsen.

Sub capota se va afla acelasi motor aspirat Boxer de 2 litri care dezvolta 205 cai putere si 211 Nm cuplu. Puterea este transmisa rotilor din spate prin intermediul unei transmisii manuale in 6 trepte. Nici urma de turbo.

Interiorul nu a suferit nici el modificari, astfel ca veti primi un display LCD de 4.2 inchi in dreapta turometrului, unde veti putea urmari informatii precum fortele G, forta de franare, pozitia pedalei de acceleratie sau unghiul de virare, un volan imbracat in piele, camera de marsarier, clima automata cu doua zone, acces keyless cu buton de pornire a masinii si un sistem infotainment cu un display de 6.2 inchi.

Subaru BRZ Series.Yellow

Noua versiune galbena a BRZ-ului va fi disponibila incepand cu anul viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2016