Cel mai accesibil coupe cu patru usi din Europa a primit un facelift major. Farurile cu LED sunt oferite acum in standard

Cel mai accesibil coupe cu patru usi din Europa a primit un facelift major. Farurile cu LED sunt oferite acum in standard
  • Cel mai accesibil coupe cu patru usi din Europa a primit un facelift major
  • Farurile cu LED sunt oferite acum in standard
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii nu vor avea de ales decat intre doua unitati pe benzina, disponibile si intr-o versiune cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti in dotare.

Lansat pe piata acum mai bine de sase ani, inca de la sfarsitul lui 2017, automobilul oferit de compania Hyundai sub denumirea de i30 Fastback nu se mai afla intocmai la prima sa tinerete. Acesta este, de altfel, si principalul motiv pentru care celebrul producator sud-coreean de autoturisme a prezentat de curand, pe parcursul zilelor precedente, o varianta imbunatatita a masinii comercializate la preturi incepand de la suma de 21.564 de euro.

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare, noua berlina cu alura de coupe se lauda cu o grila redesenata a radiatorului, reteta specifica departamentului exterior continuand cu un total de 12 nuante diferite pentru caroserie, cu jante din aliaj restilizate, de pana la 18 inch, cu faruri cu LED standard.

In interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, tolba cu bunatati cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile, caracterizate de un display de 10.25", patru tapiterii diferite, scaune fata cu functie de incalzire, o bancheta spate rabatabila fractionat, instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii. Din cabina nu lipsesc, intr-un final, nici volanul cu trei spite sau statia pentru incarcare wireless a telefonului.

Asa cum era de asteptat, modificari similare au primit si celelalte doua variante ale familiei i30, Hatchback, respectiv Wagon, cu cele trei modele de la Hyundai punand la dispozitia clientilor doua versiuni diferite motorizare, ambele pe benzina, oferite si alaturi de un sistem mild-hybrid la 48 de volti, dupa cate reiese din comunicatul oficial de presa.

Hyundai i30 Facelift

Hyundai i30 Facelift

Hyundai i30 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Hyundai i30 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2024