Cel mai bine vandut crossover urban a primit un bine-meritat facelift

Cel mai bine vandut crossover urban a primit un bine-meritat facelift
  • Renault a prezentat facelift-ul crossover-ului Captur
  • Acesta a primit cateva imbunatatiri minore
  • Gama de motorizari ramane neschimbata
Distribuie pe Facebook

Renault a prezentat in sfarsit facelift-ul modelului Captur pe care publicul larg il va putea admira in premiera pe 7 martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Cu 215.670 unitati vandute in 2016, Renault Captur este de departe cel mai popular crossover urban din Europa. Pentru a-si pastra suprematia in segmentul B si mai ales pentru a atrage si mai multi clienti, constructorul francez de automobile a prezentat dupa o lunga asteptare versiunea facelift a acestui model.

Modificarile aduse exteriorului sunt mai degraba minore iar desenul grilei fata si imbunatatirile aduse barelor de protectie ajuta noul Captur sa se incadreze in noua linie de design propusa de fratele sau mai mare, Kadjar.

Renault Captur facelift

Chiar daca pastreaza majoritatea elementelor esentiale care au contribuit la succesul sau, inclusiv caroseria in doua nuante, crossover-ul francezilor propune si cateva noutati precum lumini de zi LED sub forma literei C oferite in standard, blocuri de lumini full-LED oferite ca si dotare optionala, sau doua noi culori, Atacama Orange si Ocean Blue, la care se adauga o noua culoare de plafon, denumita Platinum Gray.

Programul de personalizare a fost extins si el, astfel ca acum clientii pot alege din peste 30 de combinatii diferite, dintre care 6 doar pentru interior.

Renault Captur facelift

Renault Captur facelift este disponibil impreuna cu mai multe niveluri de echipare, iar primele trei aduc cu ele 4 tipuri de jante (doua de 16 inch si doua de 17 inch). Clientii care vor opta pentru nivelurile superioare de echipare vor primi printre altele un plafon panoramic in doua nuante. Potrivit francezilor, aceasta noua caracteristica imbunatateste lumina ambientala in habitaclu. Interiorul a fost la randul sau redesenat pentru o calitate sporita.

Gama de motorizari ramane neschimbata, astfel regasim aici propulsorul turbo TcE pe benzina de 0.9 litri si 90 de cai putere, cel de 1.2 litri capabil de 120 de cai si diesel-ul de 1.5 litri disponibil in doua configuratii de putere (90 sau 110 CP).

Renault Captur facelift

Constructorul din Hexagon va prezenta noul Captur facelift la Salonul Auto de la Geneva in data de 7 martie, iar la scurt timp dupa acest moment vor aparea cel mai probabil si preturile de pornire pentru mai multe piete de desfacere.

Distribuie pe Facebook
mai multe