Cel mai ieftin model cu sapte locuri de la Mercedes a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum

Cel mai ieftin model cu sapte locuri de la Mercedes a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Cel mai ieftin model cu sapte locuri de la Mercedes a primit un facelift major
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, pana la sfarsitul acestui an, respectivul produs al companiei germane se remarca printr-un pachet vizual mai atragator ca oricand. Plus o gama de motorizari cu pana la 238 de cai putere sub capota, mai variata ca niciodata.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 36 de luni, inca de la inceputul verii lui 2019, primul Mercedes GLB din istorie se apropie incet, dar sigur de clipa in care va parasi definitiv - odata pentru totdeauna, linia de asamblare. Drept urmare, cel mai accesibil autovehicul cu trei randuri de scaune si sapte locuri din portofoliul constructorului cu sediul in Stuttgart a primit de curand - chiar la finalul saptamanii curente, un facelift major, varianta imbunatatita a compactei cu o lungime de circa 4.364 de milimetri remarcandu-se, in mod special, prin designul redesenat complet de la nivelul partii frontale a caroseriei cu cinci portiere.

Mercedes GLB Facelift

Mercedes GLB Facelift

Mercedes GLB Facelift

Meniul caracteristic departamentului exterior continua - potrivit comunicatului pus la dispozitia presei, cu o noua pereche de blocuri optice posterioare, in timp ce lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv un set de doua displayuri color, cu diagonala de pana la 10.25 inch fiecare, pentru afisarea tuturor informatii si detaliilor. In plus, odata ajunsi in cabina, pasagerii vor mai descoperi, conform documentului anterior mentionat, si o consola centrala modificata - la randul ei, semnificativ.

La momentul actual, pretul specific noului Mercedes GLB Facelift nu ramane decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, oficialii marcii germane limitandu-se la a preciza ca versiunea imbunatatita a familiei in cauza isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de o paleta de propulsoare extrem de variata - sinonima cu un total de pana la 238 de cai. Intr-o alta ordine de idei, printre optiunile disponibile se regasesc atat unitati pe benzina, unele cu capacitatea cilindrica de 1.3 litri, altele de 1.991 de centimetri cubi - condimentate cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti, cat si motoare diesel clasice, neelectrificate, de 2.0 litri.

Mercedes GLB Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes GLB Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2023