Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit mai multe imbunatatiri. GALERIE FOTO COMPLETA

Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit mai multe imbunatatiri. GALERIE FOTO COMPLETA
  • Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit mai multe imbunatatiri
  • Noul model porneste de la aproximativ 25.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare chiar din aceasta luna, noul model porneste de la aproximativ 25.000 de euro.

Lansat oficial in primavara anului 2016, cu ocazia celebrului Geneva International Motor Show, primul Audi Q2 din istorie a primit de curand un binemeritat facelift. Prezentat publicului larg in urma cu numai cateva clipe, noul model propune mici modificari exterioare, farurile cu matrice de LED-uri reprezentand doar inceputul.

Respectivul pachet continua cu mai multe optiuni proaspete la nivel de jante din aliaj si culori pentru caroserie, clientii urmand a fi intampinati inclusiv cu stopuri cu semnalizare dinamica, printre altele.

Audi Q2 Facelift

Audi Q2 Facelift

In interior, departe de privirile curiosilor, noul model Audi Q2 Facelift vine cu guri de ventilatie si schimbator de viteze usor redesenate, la care se adauga o tapiterie din microfibra in locul celei din Alcantara. Meniul disponibil continua cu un display central de 8.3 inch, instrumente de bord digitale si sistem audio Bang & Olufsen.

Acum, daca vine cumva vorba despre gama de motorizari, marea batalie pentru clienti se va da intre doua propulsoare (turbo)diesel si trei unitati pe benzina, la randul lor cu o turbina in dotare (TFSI).

Din pacate, specificatiile tehnice reprezinta o simpla necunoscuta la momentul de fata, cu o singura exceptie. Este cazul noului model Audi Q2 Facelift cu motor 1.5 TFSI de aproximativ 150 CP si 250 Nm sub capota, comercializat in schimbul unei sume minime de 27.196 de euro, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Audi Q2 Facelift

Audi Q2 Facelift

Audi Q2 Facelift

Audi Q2 Facelift

Audi Q2 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Audi Q2 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Septembrie 2020