Cel mai ieftin SUV de la Mercedes a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum

Cel mai ieftin SUV de la Mercedes a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Cel mai ieftin SUV de la Mercedes a primit un facelift major
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie un numar impresionant de motoare diesel si, nu in ultimul rand, electrificate. Despre care nemtii sustin ca ofera intre doar 116 si 238 de cai putere.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, inca din prima parte a iernii lui 2019, cel mai recent Mercedes GLA din istorie a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor anterioare, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: ajuns la jumatatea carierei sale, principalul concurent al duoului format din Audi Q3 si BMW X1 a primit un facelift major - varianta imbunatatita a celebrului model de segment C remarcandu-se numaidecat prin noul design, mai agresiv ca oricand, caracteristic partii din fata a caroseriei.

Mercedes GLA Facelift

Mercedes GLA Facelift

Mercedes GLA Facelift

Lista atractiilor principale continua - la nivelul departamentului exterior, cu blocuri optice posterioare redesenate subtil si jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv doua displayuri color, fiecare cu o diagonala de pana la 10.25 inch. Nu lipsesc insa din cabina - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic, nici volanul cu functie de incalzire, tapiteria din piele sintetica, scaunele actionate electric.

Meniul specific noului GLA Facelift se incheie, in cele din urma, cu o gama variata de motorizari cu patru cilindri in linie - printre multiplele disponibile regasindu-se si un diesel cu capacitatea de doi litri, care dezvolta numai 116, 150 sau, in versiunea top, 190 CP. Respectivul produs al companiei germane isi va mai intampina clientii - important de trecut in revista, si alaturi de doua benzinare distincte, unul de 1.332 de centimetri cubi, altul de doi litri, fiecare condimentat cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti, de 14 cai putere.

Drept urmare, persoana de la volan va avea in maini o herghelie compusa din pana la 150, 177, 204 si - nu in ultimul rand, 238 CP. O configuratie PHEV, compusa dintr-un propulsor de 1.332 de centimetri cubi si undeva in jurul a 163 de cai putere - pe benzina, plus o unitate electrica de 109 CP, cu baterie de 11.5 kWh, sinonima cu un total de pana la 218 cai putere completeaza, dupa cate anunta un comunicat oficial de presa, reteta proaspat relansatului vehicul de clasa compacta.

Mercedes GLA Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes GLA Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2023