Cel mai ieftin SUV de la Nissan a primit o noua generatie. Modelul pe care japonezii il vand la pret de Dacia Duster are un design SF la exterior si doua display-uri uriase la interior. Cum arata in realitate

Cel mai ieftin SUV de la Nissan a primit o noua generatie. Modelul pe care japonezii il vand la pret de Dacia Duster are un design SF la exterior si doua display-uri uriase la interior. Cum arata in realitate
  • Cel mai ieftin SUV de la Nissan a primit o noua generatie
  • Modelul pe care japonezii il vand la pret de Dacia Duster are un design SF la exterior si doua display-uri uriase la interior
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu blocuri optice fata si spate cu LED. Plus jante pe 19 inch, realizate din aliaj usor, scaune fata cu functie de incalzire, o tapiterie confectionata din piele sintetica si, nu in ultimul rand, o camera video pentru mersul cu spatele. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Introdus oficial acum mai bine de 13 zile - inca de la inceputul acestei primaveri, cel mai recent Nissan Kicks din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Insotit atat de o lungime de 4.366 de milimetri, cat si de un ampatament care depaseste - in cazul variantei echipate cu un sistem de tractiune integrala, pragul de 2.66 metri, respectivul produs al companiei din Tara Soarelui Rasare se remarca in special prin aspectul extrem de spectaculos al caroseriei, acolo unde grila de culoare neagra a radiatorului, flancata de luminile de zi verticale, promite sa atraga, impreuna cu ecranele de dimensiuni generoase de la nivel de cabina, un ocean de priviri.

Lista atractiilor principale mai cuprinde - pe langa farurile si stopurile condimentate cu tehnologie LED, mentionate anterior, jante cu diametrul de pana la 19", realizate din aliaj usor, senzori de parcare, scaune fata cu functie de incalzire. Plus o camera video pentru mersul cu spatele, o trapa actionata electric si - mai mult ori mai putin surprinzator, o tapiterie confectionata din piele sintetica.

Acelasi Kicks de generatie a doua se mai poate lauda - printre altele, si cu un plafon contrastant, de culoare rosie, cu instalatie audio de inalta fidelitate, marca Bose, cu incarcator wireless pentru telefonul mobil. Din peisaj nu lipsesc insa - printre altele, nici climatizarea cu reglarea automata a temperaturii, airbag-ul central, asistenta la pastrarea benzii de rulare, cruise control-ul adaptiv, monitorizarea unghiului mort. O singura versiune de motorizare va fi - initial, disponibila, unica varianta gazduind sub capota un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si capacitate de 2.0 litri, pe benzina, ce ar trebui sa puna la dispozitia rotilor in jurul a 141 de cai putere.

Nota de plata nu reprezinta - din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii. Drept urmare, precizam ca actualul model porneste - pe piata americana, de la o suma de 21.050 de dolari. Cu mentiunea ca potentialii cumparatori vor avea de achitat, daca vine vorba despre configuratia de top, 23.610 de dolari - inainte de pune la socoteala eventualele elemente si detalii optionale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2024