Cel mai ieftin SUV de la Volkswagen, la vanzare si in Romania. Uite cat costa

Cel mai ieftin SUV de la Volkswagen, la vanzare si in Romania. Uite cat costa
  • Noul Volkswagen T-Cross porneste in Romania de la 16.370 de euro
  • Clientii au la dispozitie o singura motorizare: un 1.0 cu 95 sau 115 CP
  • Dotarea standard cuprinde inclusiv jante din aliaj si aer conditionat
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard include jante din aliaj pe 16 inch, aer conditionat manual, plus diferite sisteme de siguranta activa si pasiva.

Anuntat inca de la sfarsitul lunii octombrie, cel mai mic SUV al companiei Volkswagen a fost lansat zilele acestea si pe piata din Romania. Noul T-Cross vine la vanzare alaturi de preturi care pornesc de la putin peste 16.300 de euro, insa exemplarele bine dotate pot trece de 20.000 de euro.

Indiferent de echiparea aleasa, clientii automobilului german nu vor avea la dispozitie decat o singura varianta de motorizare. Este vorba despre un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi, disponibil in doua versiuni de performanta: cu 95 sau 115 cai putere.

Potrivit configuratorului de pe site-ul Volkswagen Romania, noul T-Cross este oferit spre comercializare atat cu o cutie manuala, cat si impreuna cu o transmisie automata, de tip DSG. Un sistem tractiune fata completeaza fisa cu specificatii tehnice in absolut toate scenariile posibile si imposibile.

Cat despre echiparea standard, pana si cea mai accesibila varianta dispune de jante din aliaj pe 16 inch, are conditionat manual sau display central cu diagonala de 16.5 centimetri. Alte dotari curpinse in pretul de baza includ Front Assist, Lane Assist, Autonomous Emergency Braking si Park Pilot.

Dezvoltata pentru a satisface cerintele clientilor mai pretentionsi, versiunea de top pluseaza cu faruri LED, iluminare ambientala si chiar pilot automat adaptiv. Totodata, in cazul de fata jantele din aliaj masoara 17 inch in diametru, in timp ce volanul si schimbatorul de viteze sunt imbracate in piele.

Vopseaua metalizata, jantele din aliaj pe 18 inch sau instalatia de climatizare de tip Climatronic se numara printre numeroasele echipamente disponibil in mod optional. Lor li se alatura urmatoarele: camera pentru marsarier, instrumente de bord digitale, sistem de navigatie, pachet R-Line s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2019