Cel mai important model din gama Seat va fi un SUV sportiv

Cel mai important model din gama Seat va fi un SUV sportiv
  • Seat pregateste un SUV sportiv
  • Acesta ar urma sa fie asemanator cu Porsche-ul Cayene
  • Confirmarea a venit din partea CEO-ului Luca de Meo
Distribuie pe Facebook

Constructorul spaniol de automobile planuieste sa lanseze in urmatorii ani un SUV sportiv inspirat din Porsche-le Macan. Afirmatia a fost facuta de CEO-ul Seat, Luca de Meo.

In ultimii ani, Seat si-a schimbat complet strategia si a inceput sa se concentreze pe segmentul SUV-urilor, unul dintre cele mai populare din industria auto actuala. In urmatorii ani spaniolii se pregatesc de intrarea intr-un alt segment care se bucura de o crestere rapida, cel al SUV-urilor sportive.

Asadar, dupa lansarea noului Arona cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din acest an, inginerii de la Seat vor incepe pregatirile pentru un crossover inspirat din Porsche-ul Macan, care sa reprezinte o combinatie intre o sportiva si un SUV pur-sange.

Confirmarea a venit din partea CEO-ului Seat, Luca de Meo, care a declarat ca noul model va fi " Un crossover, un concept precum Porsche Macan, ar putea fi urmatorul tip de model. Un model care sa reprezinte un mix intre o sportiva si un SUV, pentru ca este unul dintre segmentele care cresc."

Chiar daca au anuntat lansarea mai multor modele, printre care si un SUV de dimensiuni mai mari decat Ateca, spaniolii sustin ca acest crossover sportiv ar urma sa fie cel mai important model din gama.

Din planurile lor de viitor face parte si un nou model compact electric, pe care il vor lansa in 2019. Acesta nu are deocamdata un nume, insa se stie ca va fi construit pe baza noii platforme MEB a Grupului Volkswagen.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2017