Cel mai mare si luxos SUV din istoria Mercedes. Cat costa pe piata europeana noul GLS

  • Noua generatie GLS are preturi pentru Europa
  • Disponibila cu o singura motorizare diesel
  • Livrarile debuteaza spre finalul acestui an
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat lista de preturi aferenta pietei din Europa a noii generatii GLS. Pentru moment, SUV-ul nemtilor poate fi comandat numai cu un propulsor diesel I6.

Dupa o lunga perioada de teasing, Mercedes-Benz a lansat in urma cu o saptamana noua generatie GLS, care a devenit asadar cel mai mare si luxos SUV din istoria constructorului din Stuttgart.

Mercedes-Benz GLS

Acum a venit momentul sa aflam si cat costa noul GLS pe piata din Europa. Momentan, clientii de pe Batranul Continent au la dispozitie un singur propulsor diesel cu sase cilindri in linie, in doua configuratii de putere. Indiferent de alegerea facuta, Mercedes ofera o transmisie automata cu noua trepte si tractiunea integrala 4Matic.

Mercedes-Benz GLS

Intrarea in gama se face cu GLS 350d si ai sai 286 CP si 600 Nm cuplu. In aceste conditii, SUV-ul atinge 100 de km/h in 7 secunde si are o viteza maxima de 227 km/h. Consumul mediu mixt declarat de producator este de 7.6 - 7.9 litri/ 100 de kilometri. Acesta versiune costa cel putin 85.923 de euro.

Mercedes-Benz GLS

Cu 330 CP si 700 Nm vine GLS 400d 4Matic, actualul varf de gama costand de la 90.386 de euro in sus. Acesta ajunge la 100 de km/h in 6.3 secunde iar viteza maxima este de 238 km/h. Potrivit Mercedes, consumul este identic cu cel al versiunii anterioare. Atat GLS 350d cat si GLS 400d respecta standardul de emisii Euro6d.

Mercedes-Benz GLS

Pe langa oferta standard, Mercedes-Benz le mai pune clientilor la dispozitie si o gama larga de pachete optionale. Cateva exemple ar fi Rear Comfort Package Plus (2.118 euro), MBUX Rear Seat Entertainment (2.796 euro), Energizing Package Plus (4.742 euro), Acoustic Comfort Package, Off-Road Engineering Package, E-Active Body Control (7735 euro) sau Driving Assistance Package Plus.

Mercedes-Benz GLS

Pentru un aspect sportiv, clientii pot opta si pentru pachetul AMG Line. Acesta costa 4.284 de euro si aduce mai multe elemente de caroserie restilizate, jante cu diametrul de 21 inch si frane cu discuri perforate si etriere inscriptionate cu numele brand-ului german.

Mercedes-Benz GLS

Standard, noua generatie Mercedes-Benz GLS poate gazdui pana la sapte pasageri, randul al doilea de scaune fiind de tip bancheta. La cerere, Mercedes poate instala gratis in locul acesteia doua scaune individuale.

Mercedes-Benz GLS

Acestea fiind spuse, cel mai mare si luxos SUV din istoria Mercedes-Benz poate fi deja comandat in Europa iar livrarile vor debuta spre finalul acestui an.

Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Mercedes-Benz GLS
mai multe