Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri

Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri
  • Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.5 litri livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 285 de cai. Plus 355 de Newton-Metri.

Inceputul anului 2023 marcheaza debutul unui nou automobil de la Honda, celebra companie japoneza publicand - chiar pe parcursul acestor zile - primele fotografii si informatii oficiale cu privire la cea de-a patra generatie a gamei comercializate sub denumirea Pilot. Disponibila la preturi incepand de la putin peste 39.000 de dolari, respectiva masina a constructorului asiatic se remarca - la nivelul departamentului exterior - in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, insa nici grila supradimensionata a radiatorului, jantele din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch sau stopurile unite cu o banda de culoare neagra nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva.

Honda Pilot

De cealalta parte a portierelor, la interior, lista atractiilor principale debuteaza cu o tapiterie realizata din material textil ori piele partial perforata - in functie de nivelul de echipare selectat de cumparatori, printre dotarile puse la dispozitia clientilor, fie in standard, fie numai optional, contra cost, regasindu-se si o instalatie audio cu un numar de 12 difuzoare de inalta fidelitate, semnate de specialistii de la Bose. Odata ajunsi in cabina, pasagerii autoturismului cu pricina vor mai descoperi si un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii - cu control pe trei zone diferite, o statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, scaune multifunctionale, cu actionare electrica, incalzire, plus ventilatie, un display central cu diagonala de 9.0 inch, hotspot Wi-Fi etc.

Caracterizat de o lungime de peste cinci metri si oferind pana la opt locuri, conform unui comunicat oficial de presa, noul Pilot se vinde doar intr-o singura versiune de motorizare, unica varianta programata sa iasa de pe linia de productie bucurandu-se de serviciile unui propulsor V6 aspirat - pe benzina. Asociata unei cutii automate in zece rapoarte, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, unitatea cu capacitatea cilindrica de 3.471 de centimetri cubi se traduce printr-un total sinonim cu o putere de 285 CP si un cuplu de 355 Nm, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp mai mic de 7.0 secunde.

Honda Pilot

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Honda Pilot
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2023