Cel mai mare SUV de la Jeep a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.7 metri si ofera un motor I6 cu pana la 510 CP

Cel mai mare SUV de la Jeep a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.7 metri si ofera un motor I6 cu pana la 510 CP
  • Cel mai mare SUV de la Jeep a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste 5.7 metri si ofera un motor I6 cu pana la 510 CP
Distribuie pe Facebook

Din meniu nu lipsesc - mai mult ori mai putin surprinzator, nici jantele pe 22 de inch ori difuzoarele de inalta fidelitate.

Sfarsitul anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism ce poarta semnatura americanilor de la Jeep, celebrul producator de masini de peste Ocean anuntand, in cursul zilei de azi, lansarea impresionantului Wagoneer L. Oferit la preturi incepand de la suma de 65.545 de dolari, potrivit primelor detalii date publicitatii, respectivul automobil se remarca, cel putin la nivelul departamentului exterior, in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, acolo unde principalul punct de atractie consta in lungimea mai mare de 5.7 metri, insa nici jantele cu diametrul de pana la 22 de inch, din aliaj usor realizate, nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva, am putea spune.

Jeep Wagoneer L si Jeep Grand Wagoneer L

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, spectaculosul autovehicul a pregatit trei randuri de scaune - cu unele dintre acestea bucurandu-se de actionare electrica, incalzire, ventilatie, masaj, si sapte sau chiar opt locuri, seria vestilor bune continuand cu boxe de inalta fidelitate, de la McIntosh, o tapiterie confectionata din piele partial perforata, un numar de pana la sapte displayuri diferite, o instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe multiple zone, a temperaturii, volan cu design in doua spite, elemente sculptate din lemn masiv, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, conexiune 4G, Apple CarPlay, Android Auto, Alexa.

Oferit la preturi incepand de la suma de 65.545 de dolari, conform configuratorului oficial, noul Jeep Wagoneer L se bucura de prezenta unui propulsor cu sase cilindri in linie si o capacitate de 3.0 litri, condimentat cu doua turbine supradimensionate pentru un total de aproximativ 420 de cai putere. Respectivul meniu este disponibil si intr-o versiune Grand Wagoneer L, varianta ce pune la dispozitia soferului pana la 510 CP; alte ingrediente demne de mentionat cuprind inclusiv o transmisie dotata cu opt rapoarte, tractiune integrala avansata, cu functie de vectorizare a cuplului in echipare, suspensie semi-activa, pe aer, discuri de franare ce masoara pana la 378 de milimetri, important de precizat.

Jeep Wagoneer L si Jeep Grand Wagoneer L

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze Jeep Wagoneer L si Jeep Grand Wagoneer L
mai multe