Cel mai mare SUV de la Opel s-a lansat in Romania. E construit pe platforma de Peugeot si se vinde cu aceasta suma

Cel mai mare SUV de la Opel s-a lansat in Romania. E construit pe platforma de Peugeot si se vinde cu aceasta suma
  • Noul Opel Grandland X porneste in Romania de la 18.700 euro
  • Clientii au de ales intre doua motorizari, de 120 sau 130 CP
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv tempomat inteligent
Distribuie pe Facebook

La mai putin de doua saptamani de la premiera sa publica, celebrata cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, Opel a dezvaluit pretul de vanzare pentru gama Grandland X, cel mai mare SUV al companiei germane.

Cel mai mare SUV al companiei Opel, noul Grandland X este construit pe platforma modelului Peugeot 3008 si are o lungime de 4.477 de milimetri.

Prezentat public cu ocazia salonului desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, automobilul german porneste in Romania de la 18.700 euro.

Gama de motorizari este compusa din doua unitati: un benzinar turbo de 1.2 litri si 130 de cai putere, plus un diesel de 1.6 litri cu 120 CP si 300 Nm sub capota.

In functie de alegerea clientului, puterea maxima este livrata puntii fata printr-o cutie manuala sau una automata, ambele disponibile cu sase rapoarte.

Opel Grandland X

Opel Grandland X

Echiparea standard include lumini de zi si stopuri cu tehnologie LED, instalatie de climatizare cu filtru de particule si mirosuri ori tempomat inteligent.

Lista continua cu sistemele de recunoastere a indicatoarelor rutiere si avertizare privind parasirea benzii de circulatie, potrivit datelor publicate de Opel Romania.

Optional, noul Grandland X dispune de faruri AFL LED, plafon panoramic din sticla, dar si scaunele ergonomice certificate AGR (Campania pentru un spate sanatos).

Tempomatul automat cu functie de oprire, sistemul electronic de tractiune sau finisajul in doua culori, cu plafonul in negru, sunt oferite la randul lor contra-cost.

Testat la sesiunea Euro NCAP din luna septembrie, cel mai mare SUV al companiei germane a fost recompensat cu cinci stele pentru nivelul de siguranta aratat.

Noul Grandland X nu este insa singurul automobil din gama Opel ce se poate lauda cu punctajul maxim reusit la probele impuse de institutia belgiana.

Performante similare a bifat si generatia cu numarul doi a modelului Insignia, comercializata in Romania la preturi care pornesc de la 20.400 de euro.

Opel Grandland X

Opel Grandland X

Opel Grandland X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Opel Grandland X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2017