Cel mai mare SUV de la Skoda a primit un facelift major. Cehii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Cel mai mare SUV de la Skoda a primit un facelift major. Cehii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Cel mai mare SUV de la Skoda a primit un facelift major
  • Cehii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Versiunea mult imbunatatita a gamei Kodiaq va fi disponibila la vanzare incepand cu luna iulie a acestui an, la un pret de pornire momentan necunoscut.

Prezentat publicului larg cu ocazia Salonului Auto International organizat la Paris in septembrie 2016, cel mai mare SUV din gama cehilor de la Skoda a primit recent, la mijlocul saptamanii curente, un facelift major. Surprinsa complet necamuflata la inceputul lui ianuarie, versiunea mult imbunatita a masinii cunoscute sub numele de Kodiaq a pregatit un nou design la nivelul partii frontale, acolo unde clientii vor avea la dispozitie inclusiv un set de faruri cu matrice de LED-uri, conform primelor detalii.

Skoda Kodiaq Facelift

Skoda Kodiaq Facelift

Skoda Kodiaq Facelift

Lista modificarilor aduse pachetului exterior continua cu spoilerul spate si stopurile restilizate subtil, dar vizibil, in timp ce meniul caracteristic departamentului interior cuprinde si scaune ergonomice cu functie de masaj, volan in numai doua spite sau instrumente de bord digitale si display color de pana la 9.2 inch pentru sistemul de infotainment.

Trecut printr-un facelift major, cel mai mare SUV din gama cehilor de la Skoda se mai poate lauda si cu o tapiterie din piele partial perforata sau materiale reciclate - in functie de preferintele fiecarui client. De asemenea, versiunea mult imbunatita a masinii cunoscute sub numele de Kodiaq a mai pregatit si o instalatie audio cu zece difuzoare de la Canton, fara a pune insa la socoteala si boxa din centrul plansei sau subwoofer-ul din portbagaj, dar si o varianta upgradata a tehnologiei Crew Protect Assist.

Sub capota, marea batalie se va da, aparent, intre doua benzinare si doar un singur diesel, lista optiunilor disponibile aratand in felul urmator: 1.5 TSI de 150 CP, 2.0 TSI de 190 CP sau 245 CP si 2.0 TDI de 150 sau 200 CP, cu livrarea valorilor maxime facandu-se fie catre rotile fata, fie catre ambele punti, printr-o manuala sau de tip DSG.

Skoda Kodiaq Facelift

Skoda Kodiaq Facelift

Skoda Kodiaq Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Skoda Kodiaq Facelift
mai multe