Cel mai mare SUV de la Volkswagen a debutat oficial. Noul model are o lungime de aproape 5.1 metri si ofera pana la sapte locuri

Cel mai mare SUV de la Volkswagen a debutat oficial. Noul model are o lungime de aproape 5.1 metri si ofera pana la sapte locuri
  • Cel mai mare SUV de la Volkswagen a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de aproape 5.1 metri si ofera pana la sapte locuri
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor turbo cu doar patru cilindri in linie si o capacitate de numai 2.0 litri livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 269 de cai. Plus 370 de Newton-Metri.

Inceputul lunii februarie marcheaza debutul unui nou produs marca Volkswagen - celebra companie auto germana publicand, la sfarsitul saptamanii trecute, primele informatii si fotografii oficiale cu versiunea imbunatatita a gamei Atlas. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul anului curent, respectiva masina - destinata exclusiv cumparatorilor de peste Ocean, din State, se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin dimensiunile generoase ale caroseriei, cat si prin jantele din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch ori farurile unite cu banda iluminata.

Volkswagen Atlas

Volkswagen Atlas

Volkswagen Atlas

De cealalta parte a portierelor, la interior, lista atractiilor principale debuteaza cu o pereche de display-uri supradimensionate si un set de scaune multifunctionale - cu actionare electrica, incalzire, plus ventilatie, pasagerii modelului in cauza urmand a descoperi, odata ajunsi in cabina, inclusiv un volan cu trei spite, insotit de comenzi tactile, o tapiterie realizata din piele partial perforata, un total de sase porturi USB-C, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, instalatie de climatizare cu reglare automata, cusaturi sub forma de carouri.

Acompaniat de o lungime de aproape 5.1 metri si oferind pana la sapte locuri, noul Atlas Facelift isi va intampina viitorii clienti intr-o singura varianta de motorizare - unicul propulsor disponibil luand forma unui benzinar turbo cu o capacitate de 2.0 litri, in patru cilindri. Proiectata pentru a dezvolta o putere de circa 269 CP, aceeasi unitate TSI pregatita de oficialii producatorului cu sediul in Wolfsburg va mai pune la dispozitia soferului si un cuplu de aproximativ 370 Nm - de livrarea valorilor cu pricina ocupandu-se o transmisie automata cu opt rapoarte, anunta un comunicat de presa dat publicitatii.

Volkswagen Atlas

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Volkswagen Atlas
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2023