Cel mai mic SUV Skoda devine si mai atractiv. Poate fi comandat, in premiera, intr-o versiune Scoutline

Cel mai mic SUV Skoda devine si mai atractiv. Poate fi comandat, in premiera, intr-o versiune Scoutline
  • Prima data cand se ofera acest nivel de echipare pe un SUV Skoda
  • Disponibil alaturi de orice motorizare din gama
  • Faruri full-LED inca din standard
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a anuntat lansarea lui Kamiq Scoutline. Este prima data cand Skoda ofera acest nivel de echipare pe un SUV.

Skoda a lansat cel mai mic SUV din gama anul trecut cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Pentru editia din acest an a Salonului, constructorul din Mlada Boleslav le-a pregatit o surpriza fanilor acestui model.

Este vorba despre un nivel de echipre Scoutline, oferit in premiera pe un SUV. Vestea buna este ca acesta va putea fi comandat alaturi de orice motorizare din gama Kamiq, una care include unitati pe benzina si diesel cu puteri cuprinse intre 90 si 150 de cai putere.

Skoda Kamiq Scoutline

Noua Skoda Kamiq Scoutline se diferentiaza de celelalte modele din gama prin cateva detalii estetice specifice: elemente din plastic negru pentru pragurile laterale si aripi, difuzor cu design nou, geamuri spate fumurii, rame cromate, faruri full-LED inca din standard si un set de jante cu diametrul de 17 inch. Optional vor fi disponibile si jantele Crater de 18 inch.

In ceea ce priveste habitaclul, pasagerii vor regasi aici o tapiterie speciala confectionata din ThermoFlux si panza din microfibra, accesorii din plastic dar care imita textura lemnului de frasiv, volan si schimbator imbracat in piele, lumina ambientala cu trei nuante si elemente cromate pentru gurile de aerisire.

Skoda Kamiq Scoutline

Plafonul din panza neagra este inclus pe lista cu dotari optionale.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, noua Skoda Kamiq Scoutline va putea fi admirata pe viu in luna martie atunci cand isi deschide portile Salonul Auto de la Geneva.

Distribuie pe Facebook
mai multe