Cel mai nou concurent al lui Golf, la vanzare si in Romania. Motorizarile diesel lipsesc cu desavarsire din meniu

Cel mai nou concurent al lui Golf, la vanzare si in Romania. Motorizarile diesel lipsesc cu desavarsire din meniu
  • Noua Toyota Corolla ajunge in Romania
  • Clientii au la dispozitie trei versiuni de caroserie
  • Motorizarile diesel lipsesc din meniu
Distribuie pe Facebook

In schimb, inclusiv modelul de baza ofera o larga varietate de echipamente in dotarea standard, printre care si bancheta spate rabatabila, aer conditionat manual ori display cu diagonala de opt inch, de exemplu.

Lista automobilelor de clasa compacta care pot fi achizitionate direct de pe piata din Romania s-a imbogatit zilele acestea cu o noua optiune, in persoana celei mai recente generatii a popularei Toyota Corolla. Preturile pornesc de la 18.299 de euro pentru versiunea Hatchback, iar clientii au la dispozitie 11 variante diferite dintre care sa aleaga.

In functie de modelul pentru care s-a optat, propulsia este asigurata fie de un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.2 litri si 116 CP, fie de doua sisteme de propulsie hibrid. Cele doua solutii alternative utilizeaza la randul lor un motor pe benzina, de 1.8 si 122 CP ori 2.0 si 180 CP, si sunt comercializate exclusiv in compania unei cutii E-CVT.

O transmisie cu variatie continua este oferita si in cazul versiunii de 1.2 litri, insa numai pe anumite niveluri de echipare. Varianta de baza, de exemplu, vine la pachet alaturi de o cutie manuala cu sase trepte de viteza, care promite performante superioare atat la nivel de acceleratiei, cat si in ceea ce priveste viteza maxima sau consumul mediu.

Acum, daca vine vorba despre dotarea standard, inclusiv cea mai ieftina Toyota Corolla ajunge pe strazi alaturi de o bancheta spate rabatabila, aer conditionat manual si display cu diagonala de opt inch. Lor li se adauga faruri cu LED, pilot automat adaptiv si franare autonoma de urgenta, plus un asistent activ pentru mentinerea benzii de rulare.

Pe piata din Romania, automobilul japonez de clasa compacta mai este comercializat si intr-o versiune Sedan (17.744 de euro), dar si intr-o varianta break (22.689 de euro).

Noua Toyota Corolla

Noua Toyota Corolla

Noua Toyota Corolla

Noua Toyota Corolla

Noua Toyota Corolla

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Noua Toyota Corolla
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2019