Cel mai nou SUV compact de pe piata, Mercedes-Benz GLA, se vinde si in Romania

Cel mai nou SUV compact de pe piata, Mercedes-Benz GLA, se vinde si in Romania
  • Pretul lui GLA incepe de la 30.535 Euro cu TVA
  • Cel mai puternic motor are 211 cp
  • Motorizarea GLA200 pe benzina este de 1600 cmc
Distribuie pe Facebook

Odata cu lansarea GLA-ului, Mercedes-Benz adauga un nou SUV atractiv in gama sa de modele. Noul Mercedes-Benz GLA impresioneaza prin caracterul sau progresiv, dar si prin manevrabilitatea si agilitatea de care da dovada. El este al patrulea model compact de noua generatie Mercedes-Benz dintr-un total de cinci si este primul SUV al marcii disponibil optional cu noua generatie a sistemului de tractiune integrala permanenta 4MATIC cu distributie variabila a cuplului motor.

Noul model de la Mercedes este un SUV-ul compact si este disponibil la vanzare incepand cu 29 noiembrie 2013. Primele masini vor ajunge la clienti si in showroom-uri in luna martie a anului viitor. Preturile incep de la 24.625 euro (fara TVA) pentru GLA 200.

"Datorita designului sau fascinant si constructiei practice pentru utilizarea zilnica, GLA va impulsiona clientii noi sa fie cuprinsi de entuziasmul specific marcii Mercedes-Benz. Prin lansarea modelului GLA reusim sa crestem numarul de modele SUV disponibile in gama Mercedes-Benz, exploatand astfel la potential maxim segmentul SUV-urilor compacte, aflat in crestere continua.", sublinieaza Ola Kallenius, Membru al Boardului de Conducere pentru Divizia de Vanzari Mercedes-Benz Cars.

Cu un design progresiv, Mercedes-Benz GLA reinterpreteaza intr-un mod impresionant modelul ideal al unui SUV compact premium. El este capabil sa faca fata cu brio oricarei provocari de deplasare zilnica si, in acelasi timp, este suficient de robust pentru excursii in teren accidentat usor.

Noul GLA vine cu doua motorizari pe benzina, de 156 si 211 cp, dar si doua propulsoare diesel de 136 cp si 170 cp. Pretul pentru Mercedes GLA 200 cu motorizare pe benzina de 1.6 incepe de la 30.535 Euro cu TVA, acesta neavand sistem de tractiune integrala.

Incepand cu data de 29 noiembrie 2013, editia speciala de lansare GLA Edition 1 poate fi comandata impreuna cu orice motorizare din oferta. Acest model GLA are detalii si dotari exclusive atat la exterior, cat si pentru interior si are un pret de pornire de 29.925 euro fara TVA (GLA 200 Edition 1). Modelele GLA Edition 1 sunt disponibile pe piata pentru o perioada de aproximativ un an de la data lansarii.

Mercedes GLA

Mercedes GLAMercedes GLAMercedes GLA

Mercedes GLAMercedes GLA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes GLA
mai multe