Cel mai recent model Range Rover a primit noua motorizare de 2.0 litri si 300 de cai putere

Cel mai recent model Range Rover a primit noua motorizare de 2.0 litri si 300 de cai putere
  • Range Rover Velar a primit o noua motorizare
  • Este vorba de un benzinar de 2.0 litri
  • Acesta apartine gamei Ingenium si dezvolta 300 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul britanic de automobile a anuntat ca noua motorizare Ingenium de 2.0 litri, capabila de 300 de cai putere, va fi disponibila de-acum si pe SUV-ul Velar. Primele exemplare ale acestuia vor ajunge in showroom-urile incepand cu aceasta vara.

Range Rover a prezentat noul Velar cu ocazia Salonului Auto de la Geneva si a umplut in acest fel golul dintre Evoque si Range Rover Sport. Noul model al britanicilor este dezvoltat pe aceeasi platforma cu Jaguar-ul F-Pace si mizeaza in primul rand pe un exterior extrem de atragator pentru a se lupta cu rivalii din segment.

Range Rover Velar

Pe langa acesta, Velar dispune de un pachet tehnologic cuprinzator, din care fac parte cele doua display-uri de 10 inch cu functie touchscreen, un sistem de infotainment de ultima generatie, cu procesor Intel quad-core, hard SSD de 60 de giga si conexiune rapida Ethernet.

Range Rover Velar

Incepand de azi, gama de motorizari existenta s-a imbogatit cu un nou agregat, si anume benzinarul de 2.0 litri din familia Ingenium. Acesta dezvolta 300 de cai putere, 400 Nm cuplu, ajutat de o turbina twin-scroll cu rulmenti ceramici si un miez care livreaza cu 26% mai mult aer.

Range Rover Velar

In acelasi timp, SUV-ul britanicilor poate fi comandat impreuna cu alte 6 motorizari diesel si pe benzina, cu puteri cuprinse intre 180 si 380 de cai putere. Cel mai performant propulsor din gama ramane cel de la 3.0 litri V6 Turbo, impreuna cu care Velar ajunge la 100 de km/h in 5.7 secunde si are o viteza maxima de 250 de km/h.

Range Rover Velar

Productia acestui model a inceput deja la uzina Land Rover de la Solihull, Marea Britanie, iar primele exemplare vor ajunge in showroom-uri in aceasta vara. In Romania, noul Range Rover Velar va fi disponibil incepand din toamna lui 2017.

Range Rover Velar

Range Rover Velar

Range Rover Velar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Range Rover Velar
mai multe