Cel mai scump Volkswagen Golf porneste in Romania de la 36.879 euro

Cel mai scump Volkswagen Golf porneste in Romania de la 36.879 euro
  • Noul VW Golf R porneste in Romania de la 36.789 de euro
  • Hot-hatch-ul german ofera un 2.0 turbo de 310 cai putere
  • Lista cu dotari standard include si faruri LED TOP
Distribuie pe Facebook

Ce ofera la schimb compacta germana, dar si cum arata lista dotarilor optionale ramane sa aflam chiar din randurile urmatoare.

Anuntat oficial inca de la sfarsitul anului trecut, noul Volkswagen Golf a debarcat in Romania la un pret de vanzare care porneste de la suma de 15.844 de euro.

In schimbul respectivului cec, versiunea imbunatatita a compactei germane ofera o motorizare turbo de un litru si 110 CP, cuplata la o cutie manuala cu sase trepte.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici geamurile electrice fata / spate, luminile de zi si stopurile cu LED, aerul conditionat manual sau ecranul tactil de 16.5 cm.

La polul opus se afla noul Volkswagen Golf R, care se va vinde pe piata auto din Romania pentru un minimum de 36.789 de euro, daca te intrebai cumva.

Versiunea imbunatatita a compactei germane dispune in cazul de fata de unitate turbo de doi litri si 310 cai putere, plus un sistem inteligent de tractiune integrala.

Echiparea standard include si de-aceasta data o cutie manuala cu sase rapoarte care, pentru aproape 2.000 de euro, poate fi inlocuita cu transmisia DSG.

De numai 4.6 secunde are nevoie noul Volkswagen Golf R pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora in configuratia anterioara, care porneste de la 38.873 euro.

Revenind la echiparea standard, versiunea imbunatatita a compactei germane mai propune prin intermediul modelului de top si faruri LED TOP, de exemplu.

Tot la aceasta categorie se incadreaza si scaunele imbracate partial in alcantara, climatizarea automata ori ecranul tactil de 20.3 cm cu senzor de proximitate.

Pilotul automat adaptiv, dar si franarea autonoma de urgenta vin, de asemenea, fara niciun cost suplimentar pentru clientii noului Volkswagen Golf R.

Cat despre lista optionalelor notabile, versiunea imbunatatita a compactei germane impresioneaza in special prin ceasurile de bord digitale (443 de euro).

Sistemul de navigatie Discover Pro, suspensia adaptiva DCC sau trapa panoramica ingreuneaza si ele nota finala de plata cu aproape 3.500 de euro.

Gama Golf facelift se imbogateste cu 3 noi versiuni

Gama Golf facelift se imbogateste cu 3 noi versiuni

Gama Golf facelift se imbogateste cu 3 noi versiuni

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Gama Golf facelift se imbogateste cu 3 noi versiuni
mai multe