Cel mai sexy Volkswagen pe care il poti cumpara in clipa de fata, de nou, vine in Romania sa fure clientii de Mercedes, Audi si BMW

Cel mai sexy Volkswagen pe care il poti cumpara in clipa de fata, de nou, vine in Romania sa fure clientii de Mercedes, Audi si BMW
  • Volkswagen a lansat noul Arteon Facelift si pe piata din Romania
  • Versiune Fastback porneste de la 39.293 de euro
  • Varianta Shooting Brake va costa cel putin 40.221 de euro
Distribuie pe Facebook

Primul Arteon Shooting Brake din istoria companiei cu sediul in Wolfsburg este oferit, initial, doar intr-o configuratie cu motor diesel, cutie automata si tractiune fata.

Lansat pe piata in urma cu aproape trei ani si jumatate, in cadrul editiei din 2017 a celebrului Geneva International Motor Show, inlocuitorul vechiului (Passat) CC a primit de curand un binemeritat facelift. Printre noutatile propuse de versiunea imbunatatita a primului Volkswagen Arteon din istorie se numara inclusiv o a doua varianta de caroserie, de tip Shooting Brake, disponibila de curand - la vanzare - si pe piata auto din Romania.

Initial, clientii vor avea la dispozitie numai doua niveluri de echipare, Elegance si R-Line, ambele comercializate la momentul actual (exclusiv) intr-o configuratie cu motor de diesel de doi litri si 150 de cai putere, plus transmisie automata cu dublu ambreiaj si sistem de tractiune fata.

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Cel mai ieftin model oferit astazi - in data de 3 a lunii septembrie, noul Volkswagen Arteon Shooting Brake Elegance 2.0 TDI 150 CP DSG dispune de jante pe 18 inch, tapiterie din microfibra si blocuri optice cu tehnologie LED. Standard mai sunt, de asemenea, si insertiile de piele ecologica de la nivelul portierelor, Climatronic-ul cu reglare a temperaturii pe trei zone, dar si instrumentele de bord digitale ori pilotul automat adaptiv, de exemplu.

Pentru doar 770 de euro in plus (sau, daca vrei, un total de 40.991 de euro), nivelul de echipare R-Line pune la bataie spoilere fata si spate, plus alte cateva elemente exterioare / interioare restilizate pentru o doza extra de agresivitate vizuala, daca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare.

Noul Volkswagen Arteon Facelift isi mai intampina clientii si intr-o versiune fastback cu cinci portiere, respectiva varianta de caroserie pornind pe aceeasi piata auto din Romania de la 39.293 de euro. Cu mentiunea ca si in cazul de fata se poate opta pentru doua echipari diferite - Elegane si R-Line, evident, fiecare insotita numai de un motor de diesel de doi litri si 150 de cai putere, o transmisie automata cu dublu ambreiaj si traactiune fata.

Volkswagen Arteon Facelift

Volkswagen Arteon Facelift

Volkswagen Arteon Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze Volkswagen Arteon Shooting Brake
mai multe